Bu tarz bir rol ekleme özelliği eklenirse bence çok iyi olur. Farklı insanlar kendilerine özel rol eklerse hem rol sayısı artar hem de sülkülasyon artar. Bu da forumun büyümesine yol açar diye düşünüyorum.
@Geraltın kılıcı Jedi rozetini diyorsaniz teknik sorunlarla ilgilenen uyelere veriliyor sadece. Benzetme oldugu icin oyle bir adlandirma tercih etmisler, amac Star Wars ile alakali olmasi degil.
Bunu başka bir forumda görmüştüm aslında güzel de o eklenti tek seferlik kullanılabilmeli. Yapan kişi bir daha değiştirilemeyeceğini ve küfür koyarsa perma ban yiyeceği gibi kural konulabilir.
Rolden kastınız sanırsam rozet. Başından böyle deseydiniz keşke...
Belki eklerim Witcher evreniyle alakalı benzetme bulursam ama teknik kategorilere ekliyorum. O Jedi Force rozeti teknik destek kategorisinde sürekli destek sağlayan kişilere veriliyor sadece. Bir benzetmeden başka bir şey değil anlayacağınız. Ve sistem tarafından otomatik veriliyor.
Belki eklerim Witcher evreniyle alakalı benzetme bulursam ama teknik kategorilere ekliyorum. O Jedi Force rozeti teknik destek kategorisinde sürekli destek sağlayan kişilere veriliyor sadece. Bir benzetmeden başka bir şey değil anlayacağınız. Ve sistem tarafından otomatik veriliyor.
He who intends to walk the valley of darkness ought to bring a lantern with him. For he who sprains his ankle in the darkness will not walk far. –The Good Book; or, The Teachings of the Prophet Lebioda The World of the Witcher Lebioda was a prophet whose visions and parables are contained in the...