Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Beynin yapmak istemediğin bir eylemi gördüğü için kaçmak istiyor olabilir. Ben de bu sorunu 8 sene kadar çektim. Bu arada sorunum okul yüzündendi.Nedenini pek anlayamadım. Kitapları severim ve okurum ama başladıktan 5 dakika sonra hafif bir ağrı geliyor. Dışarıda okuyunca biraz daha geç başlıyorken evde hemen başlıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hakan Yusuf
Yetkin
Ortam ışığı az ya da çok geliyor olabilir. Veya gözünüzde bir problem olabilir bir hastaneye başvurmanız daha iyi olacaktır.
Hakan Yusuf
Yetkin
Odanızda elektrikli hangi cihazlar bar?
Modem falan varsa baş ağrısı yapabilir şimdiki modemler çift bantlı ben de 5GHz'i kapatarak bundan kurtuluyorum. Zaten internetimde fiber değil. Çok fazla teknolojik alet = çok fazla radyasyondur. Radyasyon olabilir nedeni. Veya odanızı havalandırın içeride bir koku varsa çıksın. Mutlaka size dokunan bir şey olmalı o odada.
Modem falan varsa baş ağrısı yapabilir şimdiki modemler çift bantlı ben de 5GHz'i kapatarak bundan kurtuluyorum. Zaten internetimde fiber değil. Çok fazla teknolojik alet = çok fazla radyasyondur. Radyasyon olabilir nedeni. Veya odanızı havalandırın içeride bir koku varsa çıksın. Mutlaka size dokunan bir şey olmalı o odada.