- Makaleler
- 2
Amazonda kitap alacağım, toplam fiyatı 2.260 TL yapıyor. Taksit yapılıyor mu ve banka kartı ile taksit yapılabiliyor mu?
Toplam sepet tutarınızın 1,000 TL'nin altında olması durumunda taksit seçenekleri sunulmamaktadır. Toplam sepet tutarınızın 6,000 TL'nin altında olması durumunda 6 ay taksit seçeneği sunulmamaktadır.Evet, yapıyor galiba. Çünkü burada aksi bir durum belirtilmemiş:
Doğru anlamışsınız.Toplam sepet tutarınızın 1,000 TL'nin altında olması durumunda taksit seçenekleri sunulmamaktadır. Toplam sepet tutarınızın 6,000 TL'nin altında olması durumunda 6 ay taksit seçeneği sunulmamaktadır.
Sanırım yapılmıyor. Taksit yapılması için toplam tutarın 6.000 TL'yi geçmesi mi gerekiyor, doğru mu anladım?
Anladım, sadece kredi kartı geçiyormuş.Banka kartına taksit yapılmıyor. Direkt peşin alıyor parayı.
Kredi kartlarında ise karta göre 3-6-9 taksit seçenekleri genellikle oluyor.
3 ay taksit olmuyor mu?
Toplam sepet tutarınızın 1,000 TL'nin altında olması durumunda taksit seçenekleri sunulmamaktadır. Toplam sepet tutarınızın 6,000 TL'nin altında olması durumunda 6 ay taksit seçeneği sunulmamaktadır.
Sanırım yapılmıyor. Taksit yapılması için toplam tutarın 6.000 TL'yi geçmesi mi gerekiyor, doğru mu anladım?
Çok pardon, şimdi anladım. 6 taksit yapılması için 6.000 TL'yi geçmesi gerekiyormuş. Yani şu anki sepet tutarıma göre 3 ay taksit yapabilirim.