Bu önerinin üyeler tarafından nasıl karşılandığını gözlemliyoruz.

Testo Unit

Üstün
Makaleler
4
Sanki bugün birden trol üyeler ve konular çoğalmaya başladı gibi. Kuralların sıkılaştırıp ilk haftalardaki gibi düzgün ortamın korunması taraftarıyım. Trollük yapan üyelere 2-3 saat ceza değil, IP ban atılmalı direkt. Tam trollük yapmayan ancak saçma konu açanlara da 1 saatlik uyarı gelebilir. Yoksa buranın sonu da diğer forumlar gibi olabilir.

Artı 58 Eksi
"Planlanıyor" eki benim için zamanı geldiğinde öneri hayata geçirilecek demek. "Planlanmıyor" ise öneri şu an hayata geçirilmeyecek ama ileride duruma göre belki geçirilebilir anlamı taşıyor. Fakat sizler farklı düşünüyor olabilirsiniz. Sizler beni bilirsiniz ben ilk katıldığımdan beri size birçok mesajımda önerileri hızlı uyguladığınızı bile söylemiştim. Hiçbir zaman yönetim ölü veya iş yapmıyor vs. diyenler kimse onlardan olmadım. İyi günler dilerim.
Bir önerinin yapılıp yapılamayacağını test ederken Keşfediliyor ön eki kullanıyoruz.

Bunu netleştirdiğimiz anda da, eklemeye kesin karar verirsek ön ek direkt Planlanıyor'a çekilir.

Eklenen yeni ön ekler (ve birkaç tane daha eklemeyi düşünüyoruz) tamamen yönetimin iletişim kurmadığı veya öneriler için yorumda bulunmadığı eleştirilerine yönelik ve üyelerimizle daha yakın temasta bulunma arzumuzun bir göstergesi olarak buradalar.

Herkesin mutlu olmasına gerek yok ama temel mantığın da içinden geçmeye lüzum yok.

Yıkıcı üslubu geçiyorum, en azından söylemler belli bir mantıksal temele oturtulduğu sürece biz yönetim olarak dinlemeye ve kendimizi geliştirmeye razıyız ancak yukarıdaki mesajlar gerçekten kabul edilebilir bir şey değil.
Bu arada yazdığınızı okuyunca biraz daha anladım ne demek istediğinizi. Amacım elbette moderasyona yük olmak değil. Arkada sıkı bir çalışmanın olduğunu ben de tahmin edebiliyorum.

• Beğendim
İfadeler: 683
Tamamen yıkıcı ve kendi düşük seviye egonuzu tatmin etme amacıyla yönetime ateş tutabilirsiniz ancak "kitle bozulmasını engellemek" amacıyla yapılacak eylemlerin çok ciddi bir şekilde düşünülmesi gerekiyor. Nasıl ki daha fazla bu soruları sormayın diye ön ek getirmemize rağmen saçma sapan tavırlar almaya devam ediyorsunuz, troll olarak tabir ettiğimiz eylemler için getireceğimiz yeni kuralların ve moderasyonel düzenlemelerin de aynı şekilde ters tepme veya suistimal edilme ihtimali var.

Moderasyon hakkında bir öneri geliyor, ilk 10 yorum pozitif, ardından gerçekten işleri hesap edebilen birkaç üye hemen çıkabilecek problemleri listelemeye başlıyor ve sonra bir anda herkes durumu anlıyor. Halbuki o ilk 10 yorumu atan üyelerin hesabına uyulsa, öneri hemen uygulansa, hiçbir problem olmayacak öyle değil mi? Ne yazık ki hayat böyle yürümüyor.
Muhteşem açıklama Leo!

Hiç keyfini ve enerjini bozma. Gölgelerden ilgi ve alakanı takdir edenler var, her zaman belirtmeye gerek yok. Sen ve arkadaşlarının tüm emekleri için çok teşekkürler. Böyle devam.