Kıvırcık saç, uzadığında nasıl kullanılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan or3m.d
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 122
  • Etiketler Etiketler
    edilmeli nasıl
Hocam ayıptır sorması kesime ne kadar ödüyorsunuz?
En son Haziran sonu gitmiştim, 1500 TL civarı ödeme yaptım. Yılda maksimum 3-4 kere gittiğimi varsayarsak normal düzenli berbere giden birisinden daha ucuza geliyor.

Marul gibi olan mı yoksa ensesi boşluklu dalgalı olan mı?
Marul gibi değil hocam ya kıvırcık dalgalı arasında bir şey.

En son haziran sonu gitmiştim, 1.500 TL civarı ödeme yaptım. Yılda maksimum 3-4 kere gittiğimi varsayarsak normal düzenli berbere giden birisinden daha ucuza geliyor.
Anladım hocam, uzun saç istiyorum ama çok zahmetli ya Keşke dümdüz saçım olsa da bu kadar uğraşmasam.

Anladım hocam, uzun saç istiyorum ama çok zahmetli ya Keşke dümdüz saçım olsa da bu kadar uğraşmasam.
Asla zahmetli olduğunu inkar edemem ama muhteşem bir şey. Bazen benim de delirip 3'e vurasım geliyor ama yalan yok.

Asla zahmetli olduğunu inkar edemem ama muhteşem bir şey. Bazen benim de delirip 3'e vurasım geliyor ama yalan yok.
Hocam benim de yanlış da olsa bayağı uzattığım zamanlar oldu ve hep yakındığım şeyler rüzgarlı havalarda ağzına burnuna girmesi veya bunaltması, çok yağlanması, sabah kalktığında uzaylı gibi uyanmak, sıcaklatması falan filan. Hatta en son kestirdikten sonra yemin etmiştim bir daha uzatmam diye. Görüntüsü güzel de keşke kullanımı da öyle olsa.

@or3m.d, Flow yapabilirsin.

Şöyle diyeyim aslında kimsenin saçı dümdüz değil. Sadece kimya bombası sülfatlı şampuandan dolayı kendi saçını bilmiyorsun. Genetikle alakası yok. Ben bunu 3 gün şampuan kullanmayınca fark etttim. Bu flow videolarını çeken adamlarında iyi genetikleri ve kıvırcık saçları yok. Doğru malzemeleri kullanırsan eğer zahmetli gelmez ve dediğin şeyler olmaz.
Muhtemelen sülfatlı şampuan şu anda senin saçını öldürüyor. Ayrıca duş sonrası havlu ile saçınızı sallamayın sakın aşırı bozuyor. Doğrusu saçın istediğin şekildeyken sıkarak saçının ıslaklığını almak. Bu şekilde saç şeklinde bozulmaz. Senin saçın kıvırcık olduğu için bu saç dahada iyi olacak sana.

Hocam vallahi banyodan çıktıktan sonra havluyu alıp çitileye çitileye kurutuyorum. Aslında zararlı olduğunu biliyorum ama tam olarak ne gibi bir etkisi var bilmiyorum. Bir de attığınız 1. videodaki adamın saçının ilk hali var ya böyle ölü gibi, süpürge gibi duruyor, ben uzatınca da öyle oluyordu. Hiç parlak ve sağlıklı durmuyordu.

@or3m.d, Bunun sebebi kullandığınız "haldır şaldır" "temiz adam" vb. şampuan ve havluyla yaptığınız şey işte.
Buda sülfatsız şampuan ve krem, köpük vb. gereken malzemeleri kullanıyor mesela. Bahsettiği tarak mevzusu aşırı doğru.

Hocam haklısınız, güzel bir şampuan alıp o tarama işlemlerini, kurutma işlemlerini deneyeceğim. Umarım güzel bir sonuç alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…