Kız arkadaş olarak. Ya da sevgili olarak ne derseniz.
Ben tercihimi çekik gözlü kardeşlerimizden yana kullanıyorum.
Ben tanıştığımda profesyonel müzisyen olmak zorunda.
Gülmeyi seven biri olmak zorunda.
Benim boyum 1,85 ama onun boyu çok uzun olmayacak. (Uzun kız sevmiyorum.)
Ailesi iyi olmak zorunda.
Zeki olmak zorunda.
Yaptığım esprileri anlamak zorunda.
Kilolu kız sevmiyorum ama çok ince de sevmiyorum. İdeal olsun.
Saç fazla ayrım yapmıyorum o kızdan kıza değişiyor.

Belki de bunları istediğim için hiç sevgilim olmadı ve olmayacak...

Tipten cok haysiyeti ve onuru olmak zorunda. Tipi önemli degil cok fazla. Eger birlikteyken keyif alabiliyorsak ve haysiyeti, onuru, sadakati varsa onemli degil. Ayrica kisinin icini acip bakamadigimiz icin Allah bizi iyi insanlarla karsilastirsin.

Bu forumda ne kadar çekik gözlü seven erkek var mış.. Ben okulda neden bullyleniyordum bu yüzden o zaman?

Benimki biraz saçma gelebilir.
Beni sevsin.
Beni aşağılamasın.
Beni para için harcamasın.
Beni ben olduğum için sevsin.
Benimle arada alay etsin ama iyi anlamda.
Birde Japon olsun.
Alay edilmeyi sorun etmeyen bir erkeği ilk kez görüyorum... Benim takıldığım çocuklar kavga çıkarıyordu en küçük alaycı tavrımda.

Kız arkadaş olarak. Ya da sevgili olarak ne derseniz.
Ben tercihimi çekik gözlü kardeşlerimizden yana kullanıyorum.
Çekik gözlü olursa iyi olabilir. Her şey tip değil ortalama üstü ve olgun bir kadın yeterli.

Bu forumda ne kadar çekik gözlü seven erkek var mış.. Ben okulda neden bullyleniyordum bu yüzden o zaman?

Alay edilmeyi sorun etmeyen bir erkeği ilk kez görüyorum... Benim takıldığım çocuklar kavga çıkarıyordu en küçük alaycı tavrımda.
Alay edilmek çok saçma kızlar 4 kişilik arkadaş grubuyla birini zorbalıyor? Anlam veremiyorum kimse olgunlaşmıyor galiba.

Çekik gözlü olursa iyi olabilir. Her şey tip değil ortalama üstü ve olgun bir kadın yeterli.

Alay edilmek çok saçma kızlar 4 kişilik arkadaş grubuyla birini zorbalıyor? Anlam veremiyorum kimse olgunlaşmıyor galiba.
Kızlar arasında rekabet inanılmaz çünkü. Özgüvenli, ilgi çekebilen birini gördüklerinde hemen onları kırmaya çalışıyorlar. Gerçekten de kilolu ya da balık etli olan birine sen zayıfsın diyorlar çünkü kendilerini daha iyi hissediyorlar. Motive etme çabası falan değil yani.

Kızlar arasında rekabet inanılmaz çünkü. Özgüvenli, ilgi çekebilen birini gördüklerinde hemen onları kırmaya çalışıyorlar. Gerçekten de kilolu ya da balık etli olan birine sen zayıfsın diyorlar çünkü kendilerini daha iyi hissediyorlar. Motive etme çabası falan değil yani.
Yok hocam sevgilisiydim beni zorbalıyorlardı 4 kişilik kız arkadaş grubuyla.