Farid
Uzman
Benim için farketmiyor kim olduğu, nasıl olduğu. Önemli oian karşılıklı sevginin olması.
Ben tanıştığımda profesyonel müzisyen olmak zorunda.Kız arkadaş olarak. Ya da sevgili olarak ne derseniz.
Ben tercihimi çekik gözlü kardeşlerimizden yana kullanıyorum.
Alay edilmeyi sorun etmeyen bir erkeği ilk kez görüyorum... Benim takıldığım çocuklar kavga çıkarıyordu en küçük alaycı tavrımda.Benimki biraz saçma gelebilir.
Beni sevsin.
Beni aşağılamasın.
Beni para için harcamasın.
Beni ben olduğum için sevsin.
Benimle arada alay etsin ama iyi anlamda.
Birde Japon olsun.
Öyle oluyor. Ben de çekik gözlüyüm, genelde çok övülüyor ama geçenlerde elemanın biri Yakuza dedi. Puhahaha. Salla gitsin iyi özellik.Bu forumda ne kadar çekik gözlü seven erkek var mış.. Ben okulda neden bullyleniyordum bu yüzden o zaman?
Çekik gözlü olursa iyi olabilir. Her şey tip değil ortalama üstü ve olgun bir kadın yeterli.Kız arkadaş olarak. Ya da sevgili olarak ne derseniz.
Ben tercihimi çekik gözlü kardeşlerimizden yana kullanıyorum.
Alay edilmek çok saçma kızlar 4 kişilik arkadaş grubuyla birini zorbalıyor? Anlam veremiyorum kimse olgunlaşmıyor galiba.Bu forumda ne kadar çekik gözlü seven erkek var mış.. Ben okulda neden bullyleniyordum bu yüzden o zaman?
Alay edilmeyi sorun etmeyen bir erkeği ilk kez görüyorum... Benim takıldığım çocuklar kavga çıkarıyordu en küçük alaycı tavrımda.
Kızlar arasında rekabet inanılmaz çünkü. Özgüvenli, ilgi çekebilen birini gördüklerinde hemen onları kırmaya çalışıyorlar. Gerçekten de kilolu ya da balık etli olan birine sen zayıfsın diyorlar çünkü kendilerini daha iyi hissediyorlar. Motive etme çabası falan değil yani.Çekik gözlü olursa iyi olabilir. Her şey tip değil ortalama üstü ve olgun bir kadın yeterli.
Alay edilmek çok saçma kızlar 4 kişilik arkadaş grubuyla birini zorbalıyor? Anlam veremiyorum kimse olgunlaşmıyor galiba.
Yok hocam sevgilisiydim beni zorbalıyorlardı 4 kişilik kız arkadaş grubuyla.Kızlar arasında rekabet inanılmaz çünkü. Özgüvenli, ilgi çekebilen birini gördüklerinde hemen onları kırmaya çalışıyorlar. Gerçekten de kilolu ya da balık etli olan birine sen zayıfsın diyorlar çünkü kendilerini daha iyi hissediyorlar. Motive etme çabası falan değil yani.