Ülke çok karışık, psikolojim bozuldu son zamanlarda olan olayları takip etmekten, artık kendim bile erkekliğimden utanıyorum, şu an da uzak mesafe bir ilişkim var ve aramızda 1000 km var, onun için çok endişeleniyorum sürekli çevrene, arkadaşlık yaptığın kişilere falan dikkat et diyorum ama okuduğu yerde 1001 çeşit insan var kimden ne zarar gelir bilmiyorum, ne yapabilirim? Şu anda bile titriyorum.

Kardeşim hangi ilde yaşadığım ildeyse göz kulak olurum rahatta kal.

4, 5 Mm'lik Demir bilye sıkan airsoftlar bayağı iyi iş yapar. Hem yasal hem de yakın mesafede çok fazla hasar veriyor. Bakin 6,5 mm plastik değil. 4,5 mm demir bilye ateşleyen modeller. YouTube'da bir videosunu görmüştüm Amerikan bir adam 4, 5mm Airsoftlarin atış gücü ile ilgili video yapmıştı. Gerçekten fazla etkili yakın mesafeden karşıdaki kişiyi ciddi yaralama ihtimali bile var. ya da konudakilerin dediği gibi elektroşok biber gazı vs. olabilir. Artık ülkede kimsenin can güvenliği kalmadı Allah sonumuzu hayır etsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzak mesafe ilişkisi kaldı mı hala ya?
İnsanlar arkadaşlık uygulamaları ve sosyal medya üzerinden tanıştığı insanlarla uzak mesafe ilişkisi yaşıyor. Hâlâ oluyor mu derken? Sosyal medya çağında olması normal değil mi. Genel olarak belli bir süreden sonra monotonlaştığı için ayrılmak zorunda kalınıyor ve bitiyor.

Ülke çok karışık, psikolojim bozuldu son zamanlarda olan olayları takip etmekten, artık kendim bile erkekliğimden utanıyorum, şu an da uzak mesafe bir ilişkim var ve aramızda 1000 km var, onun için çok endişeleniyorum sürekli çevrene, arkadaşlık yaptığın kişilere falan dikkat et diyorum ama okuduğu yerde 1001 çeşit insan var kimden ne zarar gelir bilmiyorum, ne yapabilirim? Şu anda bile titriyorum.
OKB kokusu alıyorum hocam. Bu kadar tedirgin olma bir şey olmaz.
Dövüş kursu olabilir. Ben tekvando, daikido ve Amerikan güreşi gibi sporlarla ilgileniyordum mesela. (Benimle kavga ederseniz sizi yerdem yere vururum.)
Vs gel hocam (ironidir ciddiye almayın).