Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şimdi bunu dediğim için ceza alabilirim ama kızda birazcık ilgi kaşarlığı (Genellikle kadınların erkeklerden aşırı ilgi dilenme hâlidir, gördüğünüz yerde kaçınız.) var sanki.
Sevgilisinin dediklerine kulak asmayıp burnunun dikine giden kişiden her daim şüphe edilmeli.
Evlilik mi amacınız?(Olabilir, birkaç arkadaşım genç yaşta tanıştığı insanlar ile evli.) Değilse, öylesine takılın. 5-10 sene sonra neden bu kadar kafaya takmışım diyeceksin. Amacın, tecrübe kazanmak olsun, sonraki ilişkilerinde daha sağlıklı hareket edebilmen ayrıca karşılaşacağın durumlara hazırlıklı olabilmen için. Onun dışında kıskançlık, paranoya duygularından kurtulmanı öneririm.
Barış'ın yazdığı her şeye tamamen katılıyorum. Yazdıklarında tek bir yanlış yok.
Emin ol "Arkadaşım, kardeşim gibidir" diye başlayıp sonu hep aynı şekilde bitiyor.
Benim 8 yıllık ilişkim vardı. Son iki yıl evlenelim diye etmediğim ısrar kalmadı. Zaten 8 yılda ailesiyle de tanıştırmadı. Sonra ne oldu biliyor musun? Arkadaşı gibidir, arkadaşım gibidir, arkadaşım gibidir dediği şahıs ile olmak için aniden beni bıraktı. Beni aldatıyormuş zaten. Birinci senelerinde ailesiyle de tanıştırmış.
Söylemek haddime değil pek ama sana böyle soğuk davranıp yine arkadaşım gibidir moduma girmiş bir kız ile karşılaştıysan o kızın ilgisi sana değil. Olmasın da zaten çünkü seni hak etmiyor. Değmez.
Foruma ara vermiş olmama rağmen bu başlığı görünce yazmak istedim:
Yalnız kalmak veya sana değer verecek biri ile olmak, böyle kardeşim gibidir moduma girmiş insanlar ile olmak bin kat daha iyidir.
Ama seviyorum, ama unutamıyorum modlarına da hiç girme. Zaman beni bile iyileştirdiyse;
2023 sonunda yaşadığım bu ayrılık bana intihar kararı aldırmıştı. Ancak 2024'e tamamen iyi bir psikoloji ile girdim. Tek ilaç zaman. Zamanla bunu atlatmayı başardım.
Seni hayli hayli iyileştirir.
Tavsiyem, şu kızın peşini bırak. İleride de senle konuşmak istediğinde umursama.
Bugün ne ise, yarın da öyle olacaktır. Özellikle yeni nesil kızlar ilgiye inanılmaz derecede açlar. Tabiri caizse kulu köpeği olmuşlar ilginin. Neden bu kadar keyif alıyorlar ilgi görmekten bilmiyorum ancak gerçek bu. Tabii bunu her kız için söylemiyorum. Demek istediğim 14'lü yaşlarda ilgi manyağı olan bir kız büyüyünce de çok farklı olmayacaktır. Günümüzde 20'li yaşlardaki kızlarda da bolca görüyoruz bu durumu.
Kıza vermediğim ilgi kalmadı hocam. Allah aşkına fazla ilgi verip sahiplendiğim için şimdi cezasını çekiyorum sınavı kötü geçti diye yaptığına bak. Arkadaşlarıyla gülüp st atmayı biliyor ama? İnstada hep aktif hocam. Bana geç bakıyor? Kızın bir dediğini iki etmedim o benim dediğimi iki etmediği sürece.
Bilgisayara para biriktirirken kolye aldım ettim. Kendim yüzük yaptım karşılığı bu mu? Ben bunu hak edecek naptım hocam?
Efes bardağıyla story atan çocuğa ''o öyle düşündüğün biri değil'' diyor ama tiktoktan attığı repostlara bakarsakda sevgilim ne derse o sözünden çıkmam diyordu? Bu ilgi ******** değil mi cidden de?
Ayrıca ilişkimizin en iyi zamanıydı hem insta da aktif falan hemde mesajlarıma bakmıyor. Altta kalmış diyor.
Hem o çocuk beni saatini muşta gibi takıp kovalamıştı. Ayrıca hem annesine istek atıyor hem çocuğa bir şey demiyor. Bunun adı ne hocam?
Kıza vermediğim ilgi kalmadı hocam. Allah aşkına fazla ilgi verip sahiplendiğim için şimdi cezasını çekiyorum sınavı kötü geçti diye yaptığına bak. Arkadaşlarıyla gülüp st atmayı biliyor ama? İnstada hep aktif hocam. Bana geç bakıyor? Kızın bir dediğini iki etmedim o benim dediğimi iki etmediği sürece.
Bilgisayara para biriktirirken kolye aldım ettim. Kendim yüzük yaptım karşılığı bu mu? Ben bunu hak edecek naptım hocam?
Efes bardağıyla story atan çocuğa ''o öyle düşündüğün biri değil'' diyor ama tiktoktan attığı repostlara bakarsakda sevgilim ne derse o sözünden çıkmam diyordu? Bu ilgi ******** değil mi cidden de?
Ayrıca ilişkimizin en iyi zamanıydı hem insta da aktif falan hemde mesajlarıma bakmıyor. Altta kalmış diyor.
Hem o çocuk beni saatini muşta gibi takıp kovalamıştı. Ayrıca hem annesine istek atıyor hem çocuğa bir şey demiyor. Bunun adı ne hocam?
Çocuksa çocuk gibi davransın dul kadın gibi davranmasın. Benimde bir sabrım var özsaygım var.
Henüz bir ilişkinin nasıl yürütüleceğini ikiniz de bilmiyorsunuz. Öz saygın olsa özel konuşmanı buraya atıp "aşığım" dedin kıza o lafı söylemezsin canım benim.
Ayrıl gitsin, bu yaşta ne mantık bekle ne de başka bir şey. Kendine hakim olmasını bil, her ilişkinden bir tecrübe elde et.