Bu tur kazalar daima olur. Hayati bir konu olmadigi surece maddi olarak kendinizi cok zora sokacak harcamalardan kacinmalisiniz. Ozellikle ekonominin su bozuk haliyle. Hani hastane icin para gerekse anlarim da fakir halinle o kadar pahali bir esyaya para vermek gereksiz. Buna para harcarsam bir sure parasiz gezecegim demissin, o sirada acil bir durum olsa ne yapacaksin?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
İstatistiksel olarak büyük ihtimalle büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın ama umarım haklı çıkarsın ve karşındaki kişiyi gerçekten tanıyabiliyorsundur.Somurucu biri asla degil, eminim evet. Kizi da gercekten tanidigimi dusunuyorum. Cevabiniz icin tesekkurler.
Selam, Techolay'a hiç bu durumla ilgili bir konu acacagimi dusunmezdim. Kiz arkadasim durusup alligini kirdi ve biraz pahali bir allik. Bu duruma bayağı uzuldu cunku yeni almisti, neredeyse hiç kullanmamisti bile. Bu alligi alirsam biraz sikintili bir ekonomik duruma girecegim ama almak da istiyorum. Sizce alınır mı?
Al gitsin simit yersin sıkıntı yok.
nisaa
Üstün
- Makaleler
- 3
Arkadaşlar anlamıyorum neden almasın? Değer verdiği sevdiği birisinden bahsediyor, sevdiğiniz biri için her şeyi göze alabilirsiniz, belli edin kesinlikle alın mutlu edin derim. Bir şey hissediyorsanız emin olun hiç pişman olmazsınız aksine almadığınız için üzülürsünüz.
Karşılıksız da olsa sevdiğine hediye almak insanı mutlu eder. Hediyeniz geri çevirilse istemese ya da duygusal olarak karşılığı olmasa bile hediye aldığınız için üzülmezsiniz diye düşünüyorum. (ben yaşadığımda öyleydi)
Karşılıksız da olsa sevdiğine hediye almak insanı mutlu eder. Hediyeniz geri çevirilse istemese ya da duygusal olarak karşılığı olmasa bile hediye aldığınız için üzülmezsiniz diye düşünüyorum. (ben yaşadığımda öyleydi)
Dostum ben senin yerinde olsaydim bir-iki tik ucuzunu alirdim pahali bir markaysa. Markali bir makyaj malzemesiyle ornegin Sephora'nin (veya baska bir kozmetik magazasinin) kendi markasi olan makyaj malzemelerinin arasinda cok fark yok, eski bir kozmetik magazasi calisani olan bir ablam beni teyit etmisti bu hususta. Kiz zaten kaybetmek istemedigin gibi birisiyse senden olan bir hediye oldugu icin bile kabul edecektir, dusuncene hayran kalacaktir.
Belli ki sömürme modunu açan bir kıza denk gelmemişsin, senin adına sevindim. Benim de bu alanda 16-17 yıllık ilişki tecrübem var, bir şeyler yaşadım da ona göre fikrimi söyledim. O yüzden özellikle sordum kızı iyi tanıdığını düşünüyorsan ve senin için fedakarlık yapabilecek biri olduğuna inanıyorsan al gitsin diye. Kızı iyi tanımadığını düşünüyorsa da bunu taviz vermek ve erkeğin kendini kullandırması olarak algılama ihtimali olan birine karşı yapmamak lazım.Arkadaşlar anlamıyorum neden almasın? Değer verdiği sevdiği birisinden bahsediyor, sevdiğiniz biri için her şeyi göze alabilirsiniz, belli edin kesinlikle alın mutlu edin derim.
Kısacası her şey karşındakine göre şekilleniyor. Bazıları için dünyaları verirsin yetmez canını bile verirsin ama maalesef çoğunluk bunu hak etmiyor.
nomad.aka
Uzman
Al ama en azından senin paranı bozmayacak bir üründen al ayrıca biraz tanındık marka olsun kızların ne yaptığı bilinmez en kötüsünden aldın diye arkadaşlarıyla arkandan dalga geçerler ama en azından seni düşündüğünü bilir sende ona açıkça söylersin. Hiç sevgilim olmadı ama çoğu dostumun sevgilisi ile olan bağının artmasını ben sağladım.
Arkadas ortaminda dalga gececek birisi hic degil ya, oyle biri icin kendimi zora sokmam zaten.Al ama en azından senin paranı bozmayacak bir üründen al ayrıca biraz tanındık marka olsun kızların ne yaptığı bilinmez en kötüsünden aldın diye arkadaşlarıyla arkandan dalga geçerler ama en azından seni düşündüğünü bilir sende ona açıkça söylersin. Hiç sevgilim olmadı ama çoğu dostumun sevgilisi ile olan bağının artmasını ben sağladım.
nomad.aka
Uzman
Arkadas ortaminda dalga gececek birisi hiç degil ya, oyle biri icin kendimi zora sokmam zaten.
O zaman sizi de kötü duruma sokmayacak kaliteli bir allık alabilirsiniz üzerine bir de not yazarsınız.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-