Kız arkadaşımın allığı kırıldı, ekonomik zorlukta yenisini alayım mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 607
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 448
  • Etiketler Etiketler
    durum
Duzenleme: Manga koleksiyonumu sattim, rahatça alabilirim artik. Fikrini belirten herkese teşekkürler.
Kiz arkadasim mutlu olacaksa benim cile cekmem hiç sorun degil.

Buna para harcarsam bir sure parasiz gezecegim demissin, o sirada acil bir durum olsa ne yapacaksin?
O kadar zora girmiyorum ve bu tur durumlar icin ebeveynlerim var zaten. Acil durumlari dusunecek kadar buyuk degilim hocam, harcliklarimla alacagim.

Duzenleme: Manga koleksiyonumu sattim, rahatça alabilirim artik. Fikrini belirten herkese teşekkürler.
Kiz arkadasim mutlu olacaksa benim cile cekmem hiç sorun degil.

O kadar zora girmiyorum ve bu tur durumlar icin ebeveynlerim var zaten. Acil durumlari dusunecek kadar buyuk degilim hocam, harcliklarimla alacagim.
E al o zaman. Sen zaten almaya karar vermissin ama kendini rahatlatmak icin onay ariyorsun. 😁😁

Yani ya bu hayatınız boyunca kadınlar hakkında alacağınız bir hayat dersi olacaktır ya da sevdiğiniz kişiyi niye sevdiğinizi bir kere daha hissetmiş olacaksınızdır, alın derim o yıllarda bir şekilde para yerini bulur ancak zamanınızı ve şefkatinizi harcadığınız birisinin size vermiş olduğu değeri görmenizi sağlar böylesi bir fedakarlık.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt