Kız arkadaşımın allığı kırıldı, ekonomik zorlukta yenisini alayım mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 607
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 707
  • Etiketler Etiketler
    durum
hocam 500-600 lira olsa düşünmeden alıırm zaten, çok daha fazla bir para. Ve benim için pahalı yani.
Tahminimce Kiko'nun falan bir ürünü alacağınız bu şey yoksa uygun ve pahalı alternatifleri mevcut, eğer isterseniz kendi kız arkadaşıma da sorabilirim ancak bildiğim kadarıyla Gratis Watsons vs sağlam indirimleri oluyor birisine denk gelebilirseniz daha uyguna alabilirsiniz (yanlış hatırlamıyorsam böyle bir tanesinde 3k'ya yakın bir materyali 1,1K'ya almıştı kız arkadaşım kendisine yine, şahsen biraz para israfı olarak görüyorum kozmetik sektörünü ancak böyle de bir durum mevcut bu ürünlerde indirimler olduğunda yüksek oranlarda oluyor eğer bekleme şansınız varsa duruma göre değerlendirin derim).

İfadeler: 607
Düşürmeseymiş, insanın malına azcık saygısı olur. Ben yeni bir şey aldığım zaman 1-2 yıl öyle bir davranıyorum ki, bir şey olmasın diye. Kendi yediği haltı niye kendi ödemiyor da sen ödüyorsun ? Bir de manga koleksiyonumu sattım demişsin, yazık ettin kendine.

Evet, dogru tahmin ettiniz hocam. Watsons’a bakmayi dusunuyorum yarin. Aklimda bir fiyat araligi var, buyuk ihtimalle o aralikta bir sey alirim. Cabalariniz icin cok tesekkur ederim yeniden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…