Hocam gene de ümidim var.Bu yüzden Türkiye'deyken asla ilişki kurmayacaksın. Benim ilişkim gibi bulacaksanız (İki taraf da göçmen ve hayatımın anlamının vatandaşlığı mevcut.) olabilir ama onun dışında çok ideal ilişki çıkmaz Türkiye'de.
Detaylar
Kim cevapladı?Paran olsun ve tabii mümkünse BMW'n olsun. O zaman herkes sana bakar.
Ya keko olacaksın ya da zengin, ya da başka ülkede :d çoğu kişinin benim gibi düşünmesi acı.
Vallaha kardeşim ben iyi bir insanım ve yaşamım boyunca herhangi kız bana bakmadı.Baya sığ düşünüyorsunuz. Karşınıza öyle kızlar çıkıyorsa kendinizi bir gözden geçirin derim dostlar.
Etrafı kızlara dolu olan tipler, okulda kavga eden hani tabiri caizse it kopuk tiplerdi.
SF26
Üstün
Bayrampaşa'da karşına Alman disiplini, Sırp güzeli birini bulabiliyorsan tebrik edeceğim kral.Baya sığ düşünüyorsunuz. Karşınıza öyle kızlar çıkıyorsa kendinizi bir gözden geçirin derim dostlar.
Bakmasınlar kardeşim bırak, hayatımı idame ettirebiliyorsan devamke.Vallaha kardeşim ben iyi bir insanım ve yaşamım boyunca herhangi kız bana bakmadı.
Etrafı kızlara dolu olan tipler, okulda kavga eden hani tabiri caizse it kopuk tiplerdi.
Benim de karşıma hep iyi kızlar çıktı be dostum. Yaşamım boyunca da bir sürü kızla oturdum kalktım flörtleştim sevgili oldum. Çevrenle ve senle alakalı.Vallaha kardeşim ben iyi bir insanım ve yaşamım boyunca herhangi kız bana bakmadı.
Yaşar Portakal
Başarılı
Gözlemlerime göre 25 yaşına kadar tip, daha sonrası maddi durum kısmı olarak öne çıkmaya başlıyor.
SF26
Üstün
Valla Türkiye'de o bahsettiğin kısım %0.0001'lik kısım hocam.Benim de karşıma hep iyi kızlar çıktı be dostum. Yaşamım boyunca da bir sürü kızla oturdum kalktım flörtleştim sevgili oldum. Çevrenle ve senle alakalı.
Vallaha hocam şansınız iyimiş. Evliliğe kadar gider umarım.Benim de karşıma hep iyi kızlar çıktı be dostum. Yaşamım boyunca da bir sürü kızla oturdum kalktım flörtleştim sevgili oldum. Çevrenle ve senle alakalı.
Benim elimde kös kös duran, siyah poşedin içinde bir baba olma hayali var güçlülükle yatan.
Benim de karşıma hep iyi kızlar çıktı be dostum. Yaşamım boyunca da bir sürü kızla oturdum kalktım flörtleştim sevgili oldum. Çevrenle ve senle alakalı.
Hangi ülkede yaşıyorsun?
Yeni konular
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-
-
-
-