Mavi aldığımda da aynı şey yaşanır mı? Çünkü dürüst olmak gerekirse sürekli temizleyeceğimi düşünmüyorum. Ayrıca sizce de Wraith deskmat ve spirit of aim arasında x2 farka değecek bir fark var mı eğer kullandıysanız
Her renk'te temiz kullanmazsan bir süre sonra renk farkı hissedersin. Yağlı eller ile kullanma pedi üzerinde yemek yeme ve sıvı dökme ozaman 1 sene sonra falan anca farkedersin üstündeki kirlenmeyi ozamanda yıkama şansın olur.

Arkadaşlar Wraith daha iyi mi diye sormuyorum dikkat edin. Wraith 2 katından fazla fiyata sahip tabii ki daha iyi. Benim sorum, çok üst ranklarda oynamayan eğlencesine FPS oyunları ve diğer her türlü oyun türünü oynayan casual bir oyuncu için 2 katı farka değecek gerçekten aşırı hissedilen bir fark olur mu? %2 daha iyi kayıyor, %5 daha dayanıklı gibi ufak farklarsa yarı fiyatındaki klassegear Pro 90x40 modelini alır geçerim sonuçta fiyat farkı aşırı bir şey olursa da tekrar alırım ama aradaki fark 2 kata değecek ciddi bir farksa Wraith alacağım.

Bahsettiğin gibi casual bir oyuncu için 200 TL'lik mouse padde iş görür. Ancak hard FPS oyuncusu için, aradaki fiyat farkına tabii ki değer. Wraith, Kensei, ESP. Bu farklara değer. Ama normal gündelik oyuncu için ne olduğunun bence önemi yok.

Çıkarmaz.

Wraith soa yok bende Wraith ace var. Klassenin siyahı vardı 2 günde kirleniyordu. Şu an ki toz tutmuyor. Ayda 1 temizliyorum yetiyor. Soa beyaz olan modelde sararma var.
speed mi önerirsiniz o zaman hocam

Wraith her konuda çok daha iyi. Farka değer.
Klasse Gear Pro diyorsan 90X40 olarak onu karşılığı Wraith üzerinde Jungle Maze Deskmat modeli. Eğer çok pahalı br ürün almak istemiyorsan Jungle Maze hem klasse'den daha kaliteli hemde fiyat farkı çok değil.

Beyaz renk alacağın her pad duruma göre sararıp kirlenebilir. Hiçbir beyaz padde sararma olmaz diyemezsin çünkü kumaş bu. Kullanıma göre kıyafet gibi dikkatli kullanman gerekli.
siz speed mi hybrid mi dersiniz hocam

Son düzenleme: