Klasse Longteng Huoyun yerine Gigantus V2 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan umut
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 33
  • Etiketler Etiketler
    alinir klasse
Bütçe
900 TL
Makaleler
16
Yer
LTAF
Arkadaşlar selam.

Bayağı önerilmesi üzerine Longteng Huoyun mouse padi Amazon üzerinden aldım ve geldi. Adam vuruluyor vs. oyunda problem yok ama yüzeyinin pürüzsüz değil de zımpara gibi olması beni bayağı rahatsız etti, normal mi? Yani elimi kaydırırken sanki bileğime sürtünüşü cidden zımparaya sürtüyormuşum gibi. Bunu nasıl kullanıyorlar onu anlamadım.

İade edip yerine Razer Gigantus V2 alsam nasıl olur? Bütçe 900 TL diyebiliriz.

Ya şu mousepadi kim önerdi? Kafasına vura vura cezalandırmak lazım. Şuna hangi kafayla iyi diyorlar o da enteresan. Bende de var rezalet bir mousepad. Zamanla bileğimin derisini kabalaştırdı. Deri zımparalana zımparalana kötüleşti.

Cidden ben de anlamlandıramadım mouse kontrolü güzel ona lafım yok da bu doku ne yani anlamadım. Hangi arzın talebi bu doku?

Gigantus V2'yi daha önce deneyip memnun kaldıysan ve özellikle o modeli istiyorsan alabilirsin. Ama daha ucuz modellerden pek farkı olmaması nedeniyle V2 yerine Klasse Pro gibi daha ucuz bir şeye bakmanı daha çok öneririm. Bana göre V2 aradaki %50-60 fiyat farkını hak etmiyor.

Pede gelecek olursam son dönem saçmalığı diyebilirim. Yıllarca A4Tech mouse + ofis pediyle oynamış çocuklar 15-16 yaşlarına gelince forum forum gezip yok cam ped, yok titanyum ped, yok ahşap ped, yok cam skatez, titanyum mouse diye tutturmaya başladılar çünkü bu donanımların isimleri, fiyatları ve görünüşleri havalıydı.

FPS oyun için ideal ekipman düzeyi ped tarafında çok önerilen, herkesi 'inanılmaz' memnun etmeyen ama kimseyi de nefret ettirmeyen herhangi bir budget ped + 250 IPS 20-30G gibi standart budget sensöre sahip/orta ağırlıkta/kronik sorunlu olmayan herhangi bir fare + herhangi bir mekanik klavye + herhangi bir 'oyun' kulaklığı ve dikkattir. Gerisi forumcu ergen takıntısıdır.

Ordinaryus profesör ergenyuslardan kaynaklanan bu can sıkıcı durum sonrasında yeni ekipmanlarınla iyi oyunlar diliyorum.

Gigantus v2 2XL kullanıyordum, küçük geldi. 3XL modelini aldım, bence çok iyi bir mousepad ama fiyatı yüksek. Ben 2XL modelini çok uyguna almıştım, 3XL de piyasa fiyatının altındaydı aldığımda. 2XL’ı yedek yaptım.

Yer darlığı sebebiyle Gigantus v2 Medium almıştım, ona rağmen gayet kullanışlı. Fiyat sorun değilse tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…