Kesinlikle. Son 2 yılda Wraith ve W1'i ünlü eden tamamen Tiktok/İnstagram "setup" kanalları. Bu videoları gören çocuklar bilmeden etmeden "AAA baba şu fareyi şu klavyeyi alalım mı?" diye hemen koşuyor. W1 tamamen görünüm, onun dışında hiçbir şey.

Çoğunlukla Wraith'ten alışveriş yapmamaya çalışıyorum fakat bazen muhtaç kalabiliyoruz çünkü bazı ürünleri sadece onlar getiriyor tek alışverişim skatez olmuştu. Bir şirket koskoca Maono'nun mikrofon kollarıyla neden aynı fiyatta mikrofon kolu çıkarır ki? Kendi ürününün satılmasını istiyorsan fiyatını düzgün belirleyeceksin, giderim koskoca ses konusunda profesyonel marka olan Maono veya Fifine kol alırım daha iyi.

Wraith bu kadar büyümeyi hiçbir zaman hak etmedi. Umuyoruz ki Klasse çok güzel bir mouse çıkarsın parasının sonuna kadar hak ediyor, helal olsun diyebilelim.

Wraith'ten sponsorluk alanlar gömmez zaten. Hatta birisi "dünyanın en iyi faresi" takısı takarak tanıtmıştı. Ama yalan yok adamlar cidden güzel modeller getiriyorlar. Mesela RAWM modeller. Fiyatına göre çok çok iyi modeller ve ben şu an görmüyorum Wraith'ten başka satan yer. Wraith mouse Pad'de başarılı olunca diğer bütün çevre birimlerinde şansını denemeye başladı. Ama rakiplerine bakmadan etmeden çıkarıyorlar. Yahu getiren sensin zaten ülkeye neden dikkat edip karşılaştırmıyorsun kendin getirdiğin ürünle?

Kesinlikle katılıyorum bütün setupcular bildiğini sanıp Wraith'i övüp glazeliyorlar.

Bir tane adam var bilirsiniz bu setup hesaplarının en ünlülerinden. Adamın Wraith'ten almadığı tek bir ürün görmedim. Adam SSD'yi bile Wriath'ten alıyor. Utanmasa Wraith ekran kartı üretse alıp övecek.

Wraith'ten sponsorluk alanlar gömmez zaten. Hatta birisi "dünyanın en iyi faresi" takısı takarak tanıtmıştı. Ama yalan yok adamlar cidden güzel modeller getiriyorlar. Mesela RAWM modeller. Fiyatına göre çok çok iyi modeller ve ben şu an görmüyorum Wraith'ten başka satan yer. Wraith mouse Pad'de başarılı olunca diğer bütün çevre birimlerinde şansını denemeye başladı. Ama rakiplerine bakmadan etmeden çıkarıyorlar. Yahu getiren sensin zaten ülkeye neden dikkat edip karşılaştırmıyorsun kendin getirdiğin ürünle?

Bir tane adam var bilirsiniz bu setup hesaplarının en ünlülerinden. Adamın Wraith'ten almadığı tek bir ürün görmedim. Adam SSD'yi bile Wriath'ten alıyor. Utanmasa Wraith ekran kartı üretse alıp övecek.
Şaka yok evet gerçekten iyi ürün getiriyorlar ama bende spirit of aim vardı. Herkes övdü aldım 1 yıla mud oldu bende. Herkese klasse alsın diyorum artık ace serisi güzel diyorlar ama. Şu an esptiger pionerr talismans yasheng v2 mousepad kullanıyorum gayet harika şuanlık. İyi getiriyorlar ama iyi üretemiyorlar.

Şaka yok evet gerçekten iyi ürün getiriyorlar ama bende spirit of aim vardı. Herkes övdü aldım 1 yıla mud oldu bende. Herkese klasse alsın diyorum artık ace serisi güzel diyorlar ama. Şu an esptiger pionerr talismans yasheng V2 mouse pad kullanıyorum gayet harika şu anlık. İyi getiriyorlar ama iyi üretemiyorlar.

Ace Series bende var hiçbir şey dedirtmem çok güzel mouse pad. Ama diğer çevre birimleri konusunda kötüler. Özellikle klavye. W60'ın fiyatına göre gasketli manyetik olması dışında hiçbir artısı yok. Biraz daha çıkarsak Ace68 ve K1 HE gibi modeller var.

Ace Series bende var hiçbir şey dedirtmem çok güzel mouse pad. Ama diğer çevre birimleri konusunda kötüler. Özellikle klavye. W60'ın fiyatına göre gasketli manyetik olması dışında hiçbir artısı yok. Biraz daha çıkarsak Ace68 ve K1 HE gibi modeller var.
Arkadaşım W75 V2 alacak. Overpriced dedim dinlemedi.

Güzel modeller getiriyorlar evet ama keşke başka birileride getirse oradan alsak. İade politikalarıda çok kötü çünkü. Adamlarda karşılaştırma/analiz işi sıfır ne mouse, ne kol, ne klavye. Hiç bir şeyi karşılaştırmıyorlar. Saçma sapan ürünlerde getiriyor örneğin Rabbido denen SSD ve RAM'ler markaya ait hiçbir bilgiye ulaşılamıyor.

Son düzenleme:

Komik...

Daha geçen takipçileri tepki gösteriyordu ekran kartın neden bu kadar kötü diye, kendisi güçlü ekran kartına ihtiyacım yok sadece Valorant oynuyorum dediydi. Şimdi gitmiş 5090 almış. Acaba hangi ve kimin parasıyla? (Wraith'ten aldığı bedava parçaları satarak.)

Shopify sahte yoruma izin vermediği için (en azından ben öyle biliyorum), setupçılara beleş SSD gönderip yorumda kasıyor Wraith abim (!)
1771123006537.webp

Ciddi ciddi SSD'leri alanlar var birde. :facepalm:

Komik...

Daha geçen takipçileri tepki gösteriyordu ekran kartın neden bu kadar kötü diye, kendisi güçlü ekran kartına ihtiyacım yok sadece Valorant oynuyorum dediydi. Şimdi gitmiş 5090 almış. Acaba hangi ve kimin parasıyla? (Wraith'ten aldığı bedava parçaları satarak.)

Sponsor olarak iyi veriyorlar demek ki? Bende mi yapsam acaba? :rofl: 😅

Güzel modeller getiriyorlar evet ama keşke başka birileride getirse oradan alsak. Adamlarda karşılaştırma/analiz işi sıfır ne mouse, ne kol, ne klavye. Hiç bir şeyi karşılaştırmıyorlar. Saçma sapan ürünlerde getiriyor örneğin Rabbido denen SSD ve RAM'ler markaya ait hiçbir bilgiye ulaşılamıyor.

Kendi ürünlerini de bilmiyorlar 😀. Konu açmıştım Rabbido alınır mı? Falan filan birisi "Wraith'in desteğine yazdım bu SSD'de DRAM var mı diye sordum bilmiyoruz dediler" demişti. İade politikaları da çok saçma. Ambalajı açılmamış ürünler sadece iade sürecine giriyor. Benim eşyam ayıplı çıkarsa muhattabım kim o zaman?

@23783 @xsharke Klavye piyasasını bilmiyorum ama cidden değer mi o para o klavyeye?

Asla. Aynı fiyata RS6 Air gibi bir model var.

Kendi ürünlerini de bilmiyorlar 😀. Konu açmıştım Rabbido alınır mı? Falan filan birisi "Wraith'in desteğine yazdım bu SSD'de DRAM var mı diye sordum bilmiyoruz dediler" demişti. İade politikaları da çok saçma. Ambalajı açılmamış ürünler sadece iade sürecine giriyor. Benim eşyam ayıplı çıkarsa muhattabım kim o zaman?

Asla. Aynı fiyata RS6 Air gibi bir model var.
Rengini beğenmeyebilir başka ne önerirsiniz hocam?