Microsoft Powertoys ile laptopumdaki Copilot tuşuna CTRL+PrtSc kısayolunu atamak istiyorum ama ekran görüntüsündeki gibi yaptığım halde çalışmıyor. Dün bir şekilde yapmıştım ve çalışıyordu. Bugün çalışmayınca silip tekrar yapmaya çalıştım ama olmuyor. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Çözümü buldum:
Kısayolu yeniden eşle kısmına girip "Seç" kısmındaki kalem simgesine bastıktan sonra "Copilot" tuşuna basıyoruz. Sonra "Hedef" kısmındaki kalem simgesine basıp "CTRL+PrtSc" kombinasyonunu tuşluyoruz. Ardından sağ üstten "Tamam"a basıyoruz. Son olarak Powertoys penceresini kapatıyoruz (En önemli adım buymuş. Bunu yapmadığım için 2 saattir uğraşıyorum
.).
Çözümü buldum:
Kısayolu yeniden eşle kısmına girip "Seç" kısmındaki kalem simgesine bastıktan sonra "Copilot" tuşuna basıyoruz. Sonra "Hedef" kısmındaki kalem simgesine basıp "CTRL+PrtSc" kombinasyonunu tuşluyoruz. Ardından sağ üstten "Tamam"a basıyoruz. Son olarak Powertoys penceresini kapatıyoruz (En önemli adım buymuş. Bunu yapmadığım için 2 saattir uğraşıyorum
Son düzenleme: