Selam dostlar, eve gelen küçük çocuk klavye tuşlarına bayağı sert sert bastı pat pat pat diye. Fareye ise sert davrandı, ona da sert bastı. Klavyenin her tuşu çalışıyor. Mouse da düzgün çalışıyor. Bir sıkıntı olur mu sizce?
Ama çocuk sonuçta ne kadar güçlü olabilir ki diyor insan da baya klavyeye sert sert tuşlara bastı. Her şey düzgün çalışıyor bir sıkıntı olur mu sizce? Klavye Redragon K617 Fizz Beyaz Red Switch, Mouse ise Logitech G203.

Selam dostlar, eve gelen küçük çocuk klavye tuşlarına bayağı sert sert bastı pat pat pat diye. Fareye ise sert davrandı, ona da sert bastı. Klavyenin her tuşu çalışıyor. Mouse da düzgün çalışıyor. Bir sıkıntı olur mu sizce?
Ama çocuk sonuçta ne kadar güçlü olabilir ki diyor insan da bayağı klavyeye sert sert tuşlara bastı. Her şey düzgün çalışıyor bir sıkıntı olur mu sizce? Klavye Redragon K617 Fizz beyaz red Switch, mouse ise Logitech G203.

Bir problem olmaz sürekli olsa sorun olurdu rahat olun.

Yani ne kadar sert davrandığına ve darbe vs yumruk gibi ya da yere vurma vs var mı? Yoksa bir problem olacağını düşünmüyorum.
Yere vurma veya yumruk yok ama böyle tek parmağıyla yukardan aşşağıya tüm gücüyle tuşlara vurur gibi bastı full. Bir sorun olur mu? Şuanda herhangi bir şey yok görünürde. Switchleri değiştirilebilir klavye bu arada.

Bir problem olmaz sürekli olsa sorun olurdu rahat olun.
Siz de yorumu görün diye etiketledim.

Yere vurma veya yumruk yok ama böyle tek parmağıyla yukarıdan aşağıya tüm gücüyle tuşlara vurur gibi bastı Full. Bir sorun olur mu? Şu anda herhangi bir şey yok görünürde. Switchleri değiştirilebilir klavye bu arada.

Siz de yorumu görün diye etiketledim.

Bizim misafir çocukları da yapıyor bir şey olmaz rahat olun.

Benim de küçük kuzenlerim var. Hepsi henüz çok küçük ve yakalaması epey zor oluyor. :D Klavyeme ve fareme defalarca vurdukları oldu, hiçbir sorun yok. Sizin durumda ise bir şey olacağını sanmıyorum, şu an bir sorun yok ise ileriye bakıp daha dikkatli olmak gerek. Her an her şeyi yapabilirler. :D