Şişman Adam

Kategori Yetkilisi
Hukuk Moderatörü
Makaleler
3
Yer
Ankara
Merhaba arkadaşlar,

Kız kardeşime doğum günü hediyesi olarak bir tablet satın alacağım ama tabletler konusunda fazla bilgim yok. Bütçe en fazla 20.000 TL.
Günlük kullanım, birtakım ofis işleri, fotoğraf düzenleme, video izleme gibi işler için kullanılacak.

İstediğim özellikler:
  • Klavyeli
  • Kalemli
  • Depolama en az 256 GB ve üstü
  • RAM en az 8GB ve üstü
  • Pil ömrü uzun
Bildiğiniz, kullandığınız veya önerebileceğiniz ürünler var mı?

Örnek olarak şöyle bir ürün buldum ama bunda kalem yok:

Buradan bak. Yeni model olan 11.5 S 'de klavyeli ve kalemli versiyon 17K fakat ek aksesuarlar indirimli: çanta 99 TL, mouse 199 TL.

öğrenci belgesi varsa:

Klavye biraz pahalı ama yurtdışından getirirseniz daha ucuza gelir. Amazonda 1800 tlye iPad Pro 11 inch 1. nesil klavyeli kılıflar var. Uyumlu olacağını düşünüyorum.
İsteğinize göre Apple daha iyi olur. Fotoğraf düzenlemede daha iyi olduğu söylenir. Bataryada daha iyi olduğunu biliyorum ancak yine de isteğinize bağlı olarak ikinci önerim:

Huawei önermem. Çünkü Google servisleri olmayan Android kullanmak çok zorluyor.

Son düzenleme:
Buradan bak. Yeni model olan 11.5 S 'de klavyeli ve kalemli versiyon 17K fakat ek aksesuarlar indirimli: çanta 99 TL, mouse 199 TL.

Ek aksesuarların indirimli olması güzel. Satın al butonuna bastığımda klavyeli versiyon seçimi var, onu seçtiğimde çıkan fotoğrafta kalem de görünüyor ama "kutu içeriği" kısmına tıkladığımda ne klavye yazıyor ne de kalem. Yanlış mı görüyorum yoksa yanlış mı anlıyorum acaba?

Ek aksesuarların indirimli olması güzel. Satın al butonuna bastığımda klavyeli versiyon seçimi var, onu seçtiğimde çıkan fotoğrafta kalem de görünüyor ama "kutu içeriği" kısmına tıkladığımda ne klavye yazıyor ne de kalem. Yanlış mı görüyorum yoksa yanlış mı anlıyorum acaba?
Kutu içeriğinde klavye var fakat kalem görünmüyor. Ama hediyeler kısmında kalem var. Emin olmak istiyorsanız Huawei müşteri hizmetlerini arayın derim.