Detaylar
Kim cevapladı?
Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online
Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience.
belirsizz
Uzman
Klavye ve fareniz hangi marka?Klavye ve mouse için polling rate test yapacak program ya da site mevcut mu?
Bu sitenin doğru değerler verdiğine emin miyiz? 8k da şuan mouse ve 4k nın üstüne çıkmıyor gibi.Mouse için bu var. Klavye için var mı bilmiyorum.![]()
Polling Rate Test - Check Mouse Hz (Hertz) Rate Online
Try our mouse rate test to measure the Hz and polling rate effortlessly to optimize your gaming and computing experience.cpstest.org
Wraith W75 & Ajazz 159 Pro. Test etmek istiyorum ürünlerin ikisi de 8k destekliyor. Aynı anda performanslarını Ryzen 5 9600X görmek istiyorum.
belirsizz
Uzman
Linki atar mısın?@Blood Razer'in kendi uygulaması var, ben testleri ordan yapmıştım. Razer marka dışında cihazla test yapılabiliyor mu bilmiyorum. Farklı bir cihazı bilgisayara bağlayıp denemeye çalıştım ama program üzerinde görünmedi.
belirsizz
Uzman
Link bulamadım, uygulamanın adı Razer PollitingRateTester.
Burada 8K aldım. Klavye çalışmadı bu uygulamada. Klavye için bir test mekanizması bulunmuyor mu?
Link bulamadım, uygulamanın adı Razer PollitingRateTester.
belirsizz
Uzman
M tuşuna basıp ayarları açtıktan sonra en üstte mouse seçili, onu klavye olarak değiştirdikten sonra select device kısmından gözüküyorsa Wraith W75'i seçip dener misiniz?Eki Görüntüle 120659
Burada 8K aldım. Klavye çalışmadı bu uygulamada. Klavye için bir test mekanizması bulunmuyor mu?