Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

YLN

Uzman
Makaleler
4
Yer
Mersin
Selam, bugün klavyemin yazılımıyla ilgili bir sıkıntı yaşadım. Bilgisayarı yeniden başlatırken klavyeyi söktüm. Bilgisayar açılırken klavye dili seçme ekranı geldi; oradan Türkçe Q seçeneğini işaretledim. Sonrasında bir seçenek belirleyin ekranı geldi. Bu ekranda sadece sorun gider ve kişisel bilgisayarınızı kapatın seçenekleri bulunuyor. Bilgisayarı kapatıp açsam bile sürekli aynı ekran geliyor. Bu sorunu daha yeni yaşadım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Not: Windows 11 kullanıyorum.

Çözüm
Sorun gider>gelişmiş seçenekler>başlangıç onarma seçeneğine tıklar mısınız? Belki boot dosyaları bozulmuştur.

Hocam sorunu çözdük bunu da denedik onarılamadı falan demişti formatla çözdük anlatıyorum:
Abimle biz bilgisayarın tüm dosyalarının parçalandığını veya bozulduğunu düşünüyoruz çünkü bilgisayara format atmaya çalıştığımızda Windows 11 kurulamadı hatası veriyordu ta ki biz diskteki her şeyi temizleyene kadar. Diskte MSI'ın driverlarını bile sildik hatta Ethernet'in programı bile silinmiş.
Sorun gider>gelişmiş seçenekler>başlangıç onarma seçeneğine tıklar mısınız? Belki boot dosyaları bozulmuştur.

Hocam sorunu çözdük bunu da denedik onarılamadı falan demişti formatla çözdük anlatıyorum:
Abimle biz bilgisayarın tüm dosyalarının parçalandığını veya bozulduğunu düşünüyoruz çünkü bilgisayara format atmaya çalıştığımızda Windows 11 kurulamadı hatası veriyordu ta ki biz diskteki her şeyi temizleyene kadar. Diskte MSI'ın driverlarını bile sildik hatta Ethernet'in programı bile silinmiş.

Çözüm