Arkadaşlar bu hatayı güvenli modda almıyorum. Sanırım kurulu bir sürücüyle alakalı. Büyük ihtimalle normal modda çalışan ama güvenli modda çalışmayan bir sürücü sorun çıkarıyor. Minidump linki aşağıdadır. Ne olduğunu anlamama yardım ederseniz sevinirim.
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.
2 ihtimal sunuyorum sana; işlemcide sıkıntı olma ihtimali ya da Windows sürümü problemi. Yakın bir zamanda temiz kurulum yaptım dedin, o halde bir de Win 8 ya da 7 sürümlerine dönüp o şekilde bu sistemi kontrol et. Sorun devam ettiği takdirde işlemci tarafından bir servise götürmen gerekiyor.
Tamam deniyorum, bu arada Wi-Fi alıcısını çıkarıp ilk kez açtığımda mavi ekran almıştım ikinci kez yeniden başlatalı 1 saate yakın oldu ve mavi ekran almadım. Şu an takılı değil alıcı.
Tamam deniyorum, bu arada Wi-Fi alıcısını çıkarıp ilk kez açtığımda mavi ekran almıştım ikinci kez yeniden başlatalı 1 saate yakın oldu ve mavi ekran almadım. Şu an takılı değil alıcı.
99'a çektim bir şey değişmedi yeniden başlatmam mı lazım uygulanması için?
Şaşırmadım, bununla birebir benzer bir sistemi daha öncesinde Windows 10 üzerinde sorun yaratırken görmüştüm. Bu sistem ne zamandır Windows 10 kullanıyor? Hangi sürümden geçtin Windows 10'a ve önceden böyle bir problem var mıydı?
Şaşırmadım, bu birebir benzer bir sistemi daha önce de gördüğüm gibi Windows 10 üzerinde sorun yaratırken bulmuştum. Bu sistem ne zamandır Windows 10 kullanıyor? Hangi sürümden geçtin Windows 10'a ve önceden böyle bir problem var mıydı?
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.