Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babarış

Uzman
  • Anakart: PEGATRON
  • İşlemci: İ5-2400
  • Ekran Kartı: GT-1030
  • İşletim Sistemi: Windows 10
Arkadaşlar bu hatayı güvenli modda almıyorum. Sanırım kurulu bir sürücüyle alakalı. Büyük ihtimalle normal modda çalışan ama güvenli modda çalışmayan bir sürücü sorun çıkarıyor. Minidump linki aşağıdadır. Ne olduğunu anlamama yardım ederseniz sevinirim.

Çözüm
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.

2 ihtimal sunuyorum sana; işlemcide sıkıntı olma ihtimali ya da Windows sürümü problemi. Yakın bir zamanda temiz kurulum yaptım dedin, o halde bir de Win 8 ya da 7 sürümlerine dönüp o şekilde bu sistemi kontrol et. Sorun devam ettiği takdirde işlemci tarafından bir servise götürmen gerekiyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240417_001827_430.webp
    IMG_20240417_001827_430.webp
    99,2 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba @babarış ve teşekkürler @99

Bu durumu daha önce 1 kere görmüştüm ve o problemde de düşük seviye bir işlemci Windows 10'da
problem çıkarıyordu.

İlk tavsiyem 2 planı da 99'a çek. Bir şey değişecek mi bakalım. Normal modda kullanacaksın bilgisayarı.

2.tavsiye olarak 10-5 önereceğim. Önce ilkinin sonucu lazım.

Bu durumu daha önce 1 kere görmüştüm ve o problemde de düşük seviye bir işlemci Windows 10'da
Problem çıkarıyordu.

İlk tavsiyem 2 planı da 99'a çek. Bir şey değişecek mi bakalım. Normal modda kullanacaksın bilgisayarı.

Tamam deniyorum, bu arada Wi-Fi alıcısını çıkarıp ilk kez açtığımda mavi ekran almıştım ikinci kez yeniden başlatalı 1 saate yakın oldu ve mavi ekran almadım. Şu an takılı değil alıcı.

Problem çıkarıyordu.

99'a çektim bir şey değişmedi yeniden başlatmam mı lazım uygulanması için?

Tamam deniyorum, bu arada Wi-Fi alıcısını çıkarıp ilk kez açtığımda mavi ekran almıştım ikinci kez yeniden başlatalı 1 saate yakın oldu ve mavi ekran almadım. Şu an takılı değil alıcı.

99'a çektim bir şey değişmedi yeniden başlatmam mı lazım uygulanması için?
Evet muhtemelen.

problem çıkarıyordu.

İlki hiçbir şeyi değiştirmedi. İkincisini deneyeceğim ama 10 maksimum 5 minimum değil mi tam tersi oluyor mu bilmiyorum mantık aramak mantıklı mı :D

İlki hiçbir şeyi değiştirmedi. İkincisini deneyeceğim ama 10 maksimum 5 minimum değil mi tam tersi oluyor mu bilmiyorum mantık aramak mantıklı mı :D
İkisi de hiçbir işe yaramadı. Hâlâ kullanım %100.

Şaşırmadım, bununla birebir benzer bir sistemi daha öncesinde Windows 10 üzerinde sorun yaratırken görmüştüm. Bu sistem ne zamandır Windows 10 kullanıyor? Hangi sürümden geçtin Windows 10'a ve önceden böyle bir problem var mıydı?

Şaşırmadım, bu birebir benzer bir sistemi daha önce de gördüğüm gibi Windows 10 üzerinde sorun yaratırken bulmuştum. Bu sistem ne zamandır Windows 10 kullanıyor? Hangi sürümden geçtin Windows 10'a ve önceden böyle bir problem var mıydı?
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.