babarış
Uzman
- Anakart: PEGATRON
- İşlemci: İ5-2400
- Ekran Kartı: GT-1030
- İşletim Sistemi: Windows 10
dmp - Google Drive
drive.google.com
drive.google.com
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.
Böyle gözüküyor anakart modeli.Biraz dandik bir anakart modelini bilmiyorum zamanında bakmıştım marka PEGATRON model PEGATRON yazıyordu.
Eski ya da dandik sanırım.
Bu minidump hiçbir işe yaramadı yani. Windows'u zaten Techolay YouTube kanalındaki gibi kurdum. Windows'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir bulsam zaten.Neyse en son bir öneri sunup yatacağım ben.
Windows 10 ISO'sunu buradan alıp bir USB hazırla Rufus ile. Sonra BIOS pilini sök, azıcık bekle ve BIOS'u baştan ayarla. Sonra internete bağlanmadan 10 Home Single Language kur. Telefona sürücüleri indirip telefondan sürücüleri at. Tüm sürücüleri kurunca internet adaptörünü takıp Update ile bir daha denetleme yap.
Yerleri sürekli değişiyor yüzdeleri de saniyelik değişiyor yanlış bir şeyler var ama bir atayım.İşlemciyi kullanan uygulamaları listeler misin Görev Yöneticisi'nden?
Bu minidump hiçbir işe yaramadı yani. Windows'u zaten Techolay YouTube kanalındaki gibi kurdum. Windows'la alakalı olduğunu sanmıyorum. Bir bulsam zaten.
Yerleri sürekli değişiyor yüzdeleri de saniyelik değişiyor yanlış bir şeyler var ama bir atayım.
Bunu bulamadım.Bir de güç planı > gelişmiş güç seçenekleri > en yüksek ve en düşük işlemci yüzdelerini söyle.
En düşük: 5Denetim Masası\Donanım ve Ses\Güç Seçenekleri\Plan Ayarlarını Düzenle burdan gelişmiş güç ayarları de sonra aşağıda işlemci güç yönetimi olacak orda bulursun.
İşlemcide bir sorun olduğu bariz ama ne bilmiyorum.