Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feoxiles

Başarılı
Merhabalar, akrabamın aldığı bilgisayara bilmeden KMS ile etkinleştirme yapmıştım. Şimdi silmek istiyorum. Bilgisayarı sıfırlamadan veya format atmadan nasıl silebilirim? Server bilgilerini de fotoğraf olarak paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

IMG_1903.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şey, akrabam yeni kod girmek istemiyor. Önceki metodu da denediğimde bilgisayarı kapatıp açtığım zaman KMS’in tekrar geldiğini gördüm. Bilgisayara format atıp sıfırdan kurulum yapsak KMS’in gideceğinin garantisi var mı acaba? Kendisi sonrasında orijinal veya key sitelerinde satılan lisanslardan almayı düşünüyor.
Format atıp sıfırdan kurulum yaparsanız KMS'nin gideceğinin garantisi var. Formattan sonra Sağlam Lisans gibi sitelerden key alıp girebilirsiniz.
Yanlış bilgi
Merhaba, akrabamın aldığı bilgisayara bilmeden KMS ile etkinleştirme yapmıştım. Şimdi silmek istiyorum. Bilgisayarı sıfırlamadan veya format atmadan nasıl silebilirim? Server bilgilerini de fotoğraf olarak paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Eki Görüntüle 171819

KMS formatsız veya sıfırlama yapmadan kalkmaz antivirüs ile silsen bile kanıt izi kalır sistem geri yükleme önermem çünkü dosyaları silmiyor.

Artı -7 Eksi
Bu durumda en kesin ve güvenilir yol her zaman formattır. Yine de hiçbir şekilde format atamayacaksanız, birkaç motor taraması yapmanızı öneririm.

Eğer USB belleğiniz varsa ileri düzeyde;

Tüm bunlarla tarama yaptıktan sonra CMD'ye şu komutları girin;

Kod:
slmgr /cpky
slmgr /upk
slmgr -dlv

Edit: Attığınız fotoğraf konuya girdiğimde Lazy Load özelliği yüzünden yüklenmemişti, ben de fotoğrafa bakmadan korsan KMS kullandınız sanıp buna göre cevap vermiştim. Tarama araçlarından bahsettiğim kısımları es geçebilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar öbür yöntemleri ne kadar uygularsanız uygulayın her türlü tekrardan etkinleşiyor. Ben çözümü şu şekilde buldum:
Windows Logo+R tuşlarına basıp Çalıştır'ı açın. Daha sonra REGEDIT yazıp Tamam'a tıklayın. Açılan ekranda sol kısımdaki menüden en üste çıkıp Bilgisayar'a tıklayın. Sonrasında CTRL+F yapıp çıkan ekrana Key Management yazın. Enterleyin. Biraz bekleyin. Daha sonra size bir ekran çıkacak oradakilerden KMS için yüklediğiniz ürün anahtarını, IP Adresini ve KMS ye dair isim gibi kayıtları silin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.

Bir de şöyle bir yöntemden bahsedilmiş. Hangisi daha etkili olur?

Arkadaşlar öbür yöntemleri ne kadar uygularsanız uygulayın her türlü tekrardan etkinleşiyor. Ben çözümü şu şekilde buldum:
Windows Logo+R tuşlarına basıp Çalıştır'ı açın. Daha sonra REGEDIT yazıp Tamam'a tıklayın. Açılan ekranda sol kısımdaki menüden en üste çıkıp Bilgisayar'a tıklayın. Sonrasında CTRL+F yapıp çıkan ekrana Key Management yazın. Enterleyin. Biraz bekleyin. Daha sonra size bir ekran çıkacak oradakilerden KMS için yüklediğiniz ürün anahtarını, IP Adresini ve KMS ye dair isim gibi kayıtları silin. Bilgisayarı yeniden başlatın. Sorun çözülecektir.

Bir de şöyle bir yöntemden bahsedilmiş. Hangisi daha etkili olur?
Verdiğim kodlar zaten bunu yapıyor. Burada anlatılan kodun yaptığı şeyi el ile manuel yapmak. Hatta kodları girdikten sonra
Task Scheduler ve Services’ten KMS ile ilgili her şeyi silip, Regedit’te “Key Management” aratıp kalanları elle temizleyebilirsiniz.

Task Scheduler ve Services’a nasıl giriş yaparım?
Verdiğim kodlar zaten bunu yapıyor. Burada anlatılan kodun yaptığı şeyi el ile manuel yapmak. Hatta kodları girdikten sonra
Task Scheduler ve Services’ten KMS ile ilgili her şeyi silip, Regedit’te “Key Management” aratıp kalanları elle temizleyebilirsiniz.
Şu an hala Etkinleştirme’den Sorun Gider deyip KMS lisansını geri getirebiliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1905.webp
    IMG_1905.webp
    5,2 MB · Görüntüleme: 56