Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Feoxiles

Başarılı
Merhabalar, akrabamın aldığı bilgisayara bilmeden KMS ile etkinleştirme yapmıştım. Şimdi silmek istiyorum. Bilgisayarı sıfırlamadan veya format atmadan nasıl silebilirim? Server bilgilerini de fotoğraf olarak paylaşıyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

IMG_1903.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şey, akrabam yeni kod girmek istemiyor. Önceki metodu da denediğimde bilgisayarı kapatıp açtığım zaman KMS’in tekrar geldiğini gördüm. Bilgisayara format atıp sıfırdan kurulum yapsak KMS’in gideceğinin garantisi var mı acaba? Kendisi sonrasında orijinal veya key sitelerinde satılan lisanslardan almayı düşünüyor.
Format atıp sıfırdan kurulum yaparsanız KMS'nin gideceğinin garantisi var. Formattan sonra Sağlam Lisans gibi sitelerden key alıp girebilirsiniz.
KMS kalıntılarını Görev Zamanlayıcı ve Kayıt Defteri Düzenleyicisinden silmeyi denedim ancak Kayıt Defterinden Varsayılan olarak gözüken dosya gitmiyor. Görev Zamanlayıcısından da nereyi sileceğimi bilemedim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_1906.webp
    IMG_1906.webp
    5 MB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1907.webp
    IMG_1907.webp
    3,9 MB · Görüntüleme: 39
Task Scheduler ve Services’a nasıl giriş yaparım?
Görev zamanlayıcı yazarak Task Scheduler'a, hizmetler yazarak Services'a giriş yapabilirsiniz. Girdikten sonra KMS ile ilgili bir şey bulursanız devre dışı bırakın.

Şu an hala Etkinleştirme’den Sorun Gider deyip KMS lisansını geri getirebiliyorum.
CMD'ye şu kodu girerek Generic Retail key etkinleştirmesi yapmayı deneyin.

Kod:
slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T

Görev zamanlayıcı yazarak Task Scheduler'a, hizmetler yazarak Services'a giriş yapabilirsiniz. Girdikten sonra KMS ile ilgili bir şey bulursanız devre dışı bırakın.

CMD'ye şu kodu girerek Generic Retail key etkinleştirmesi yapmayı deneyin.

Kod:
slmgr /ipk VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T
Şey, akrabam yeni kod girmek istemiyor. Önceki metodu da denediğimde bilgisayarı kapatıp açtığım zaman KMS’in tekrar geldiğini gördüm. Bilgisayara format atıp sıfırdan kurulum yapsak KMS’in gideceğinin garantisi var mı acaba? Kendisi sonrasında orijinal veya key sitelerinde satılan lisanslardan almayı düşünüyor.

Format atıp sıfırdan kurulum yaparsanız KMS'nin gideceğinin garantisi var. Formattan sonra Sağlam Lisans gibi sitelerden key alıp girebilirsiniz.

Çözüm