KMSpico formatla kalkar mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Honda CRX
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 147
  • Etiketler Etiketler
    kmspico

Honda CRX

Uzman
Yer
Ankara
Arkadaşlar şimdi şunu belirtiyim. Normalde KMSpico sistemde bayağı bir değişiklik yapar.(arama kutusunun çalışmaması gibi) fakat bende hiçbiri olmadı. 2017'den kalma kullanıyorum. Bilgisayarım pahalı olduğu için artık Windows 11'e geçeceğim çünkü 10'dan direk 11e geçilemiyormuş. Bazı yerlerde anakarta işliyor gibi şeyler duydum. Bu doğru mu? Garanti olsun diye önceden kaldırıp freefixer ile düzeltmeyi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şunu da belirteyim eğer keyler pahalıysa devam edeceğim.

Keyler pahalı ise devam edeceğim demişsiniz, bedava ama daha iyi bir yöntem var.

HWID yöntemi ile etkinleştirince sınırsız lisans tanımlıyor anakarta. Anakartı değiştirmediğin sürece format atsan bile gitmiyor ve güvenilir. En azından KMSpico gibi değil. Orijinal Windows lisansı oluyor bildiğin.

KMSpico ise tamamen temiz bir kurulum yapıldığında gidiyor olması lazım. Düzgün format atarsanız gider yani. Formattan sonra da bu attığım linkteki yöntem ile etkinleştirin.

50 liraya falan retial veya OEM keyler bulabilirsiniz, onun dışında KMSpico tam format ile kalkıyor. İlk arkadaşın dediği gibi hesabınıza HWID yöntemi ile de dijital lisans alabilirsiniz.

Kaldırılabilir bir yöntem lazım bana hocam. Keylere baktım İtemlisans diye bir site var mış güvenilir mi? Ucuz geldi keyler. Birde Windows 10 kullanmak istiyorum W10 yüklesem sonra direk Windows Update ile geçebilir miyim?

50 liraya falan retial veya OEM keyler bulabilirsiniz, onun dışında KMSpico tam format ile kalkıyor. İlk arkadaşın dediği gibi hesabınıza HWID yöntemi ile de dijital lisans alabilirsiniz.

Hocam format ile kalkmazsa ne yapacağım. Kesinliği ne kadardır? İlk başta freefixer yapcağım sizce katkısı olur mu?

10'dan 11'e geçersin.
Format atınca sorun yok.
Keyler pahalı degil, hatta Free keyde bulursun.
Ozellikle Pro kullanırsan MAK keylerden çok bulursun.
15 yıl civarı Free key kullanıyoruz.

Attığım MAS'te KMS yöntemi ile etkinleştirme var. Onu kullanınca sınırsız lisans olmuyor. Yükseltme yaparak 11'e geçebilirsiniz de ben yükseltme yapılmasını önermiyorum. Sorun yaşama ihtimali artıyor çünkü. Direkt temiz kurulum ile 11'e geçmeniz daha mantıklı gibi. Yine de format atmak sizi çok uğraştırıyorsa yükseltme ile geçebilirsiniz.

Aga 10 Prodan devam kee… 7 kursam kullancamda kuramadım. Neyse teşekkürler herkese iyi akşamlar.

Bir şey daha soracağım. 2 Retail keyi 2 farklı cihazda aynı hesapta kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…