- Makaleler
- 19
Bence de iade etmeyecek.Etmez ki, adam fiyatı önceden söylemiştir. Adamın diyeceği şey şu "ben işimi yaptım evde kendiniz yapsaydınız". Benden söylemesi.
Bence de iade etmeyecek.Etmez ki, adam fiyatı önceden söylemiştir. Adamın diyeceği şey şu "ben işimi yaptım evde kendiniz yapsaydınız". Benden söylemesi.
500 tl ye de iyi geçirmiş yalan yok. Ama formata gerek yok çünkü düz kms den zarar gelmez. Sadece lisans süresi bitince yenilemezsiniz olur biter.Yarın gidip adamla konuşacağız umarım parayı iade eder etmezse yapacak bir şey yok ben atacağım formatı.
Evet sadece formatmış.
Lisans süresini zaten şu attığım rehber ile bitirebiliyorsun. MBAM Kökünü kazımıştır onun.500 tl ye de iyi geçirmiş yalan yok. Ama formata gerek yok çünkü düz kms den zarar gelmez. Sadece lisans süresi bitince yenilemezsiniz olur biter.
500 TL'ye de iyi geçirmiş yalan yok. Ama formata gerek yok çünkü düz KMS'den zarar gelmez. Sadece lisans süresi bitince yenilemezsiniz olur biter.
Uygulama değil. Sunucu. Kms sunucusunu mbam ayıramaz.Lisans süresini zaten şu attığım rehber ile bitirebiliyorsun. MBAM Kökünü kazımıştır onun.
Atın ama anakarta çakıldıysa gitmeyebilir benim hwıd uygulamam kalıcı ve anakarta gömülü.Bir format için 500 alacak bir adamın attığı formata ben güvenmem şahsen, her ihtimale karşı format atarım yinede.
Sana kalmış hocam. 500 TL, Fena kazıklamış sizin arkadaşı. Ben arkadaşlara beleşe atıyorum format evde.Bir format için 500 alacak bir adamın attığı formata ben güvenmem şahsen her ihtimale karşı format atarım.
Formata güvenmeyecek bir durum yok, Windows formatlarını ellemiyorlar çünkü. Boşa diskin ömrünü yersiniz boşverin.Bir format için 500 alacak bir adamın attığı formata ben güvenmem şahsen, her ihtimale karşı format atarım yinede.
Sunucuyu işte o attığım rehber ile ayırıyorsun zaten. MBAM Tabi ayıramaz. Anakart'a gömülü KMS Olmaz bu arada.Uygulama değil. Sunucu. Kms sunucusunu mbam ayıramaz.
Atın ama anakarta çakıldıysa gitmeyebilir benim hwıd uygulamam kalıcı ve anakarta gömülü.
Sana kalmış hocam. 500 TL, Fena kazıklamış sizin arkadaşı. Ben arkadaşlara beleşe atıyorum format evde.
HWID anahtarlar anakarta gömülmezler, o yöntemden haberdarım. Sizin cihaz kimliğiniz Microsoft sunucularına tanıtılır, böylece bilgisayar aynı Windows sürümü kurulduğunda tanınmış olur.Atın ama anakarta çakıldıysa gitmeyebilir benim hwıd uygulamam kalıcı ve anakarta gömülü.