Hocam tarama yaptık birçok program ile bir şey çıkmadı silindiğini nereden anlayabiliriz halen gözüküyor CMD de kodu yazınca?
MBAM ile tam tarama yapıp virüsü temizledikten sonra bu şekilde KMS aktivasyonunu kaldırabilirsiniz:

Mecburen mi? Hocam Windows lisanssız bir şekilde kullanılabiliyor, ve lisanslı etkinleştirmeyi kullanıcıya bırakması gerekiyor eğer kullanıcı ona lisans ile etkinleştir demediyse. 30 gün denemeyi başlatıp kullanıcıya bırakmalı etkinleştirme işini. Şu KMSpico illeti yüzünden yıllardır format attırmam bilgisayarcılara.

Hocam MBAM ile yaptınız mı? Bir çok program ile yapmanız bir şey ifade etmiyor.
Evet hocam MBAM McAfee HitmanPro ile yaptık ve bir şey gözükmüyor şu an. Zaten yarın beraber adamın yanına gidip olayı konuşup para iadesi isteyeceğiz sonrasında ben kendim format atacağım.

Adamlar size bedavadan lisans verecek değiller, işleri gereği bu programlar ile etkinleştiriyorlar. Adamlara laf atacağınıza evde video açıp kendiniz format atın.
Zaten evde yapmadan işimiz bir temelli bitsin diye adama attırdım yoksa formatı bilmeyecek değilim.

Evet hocam MBAM McAfee HitmanPro ile yaptık ve bir şey gözükmüyor şu an. Zaten yarın beraber adamın yanına gidip olayı konuşup para iadesi isteyeceğiz sonrasında ben kendim format atacağım.
O zaman kmspico değil düz kms e geçmiştir format atma. Tarih dolunca lisans devre dışı kalır.

MBAM ile tam tarama yapıp virüsü temizledikten sonra bu şekilde KMS aktivasyonunu kaldırabilirsiniz:

Buradaki bir kodu girdik zaten ve hata aldık yanlış hatırlamıyorsam daha üst bir yetki gerekiyor ile ilgili bir hata geldi.

Adamlar size bedavadan lisans verecek değiller, işleri gereği bu programlar ile etkinleştiriyorlar. Adamlara laf atacağınıza evde video açıp kendiniz format atın.
Adamın bize lisans vermesine gereği yok ki? Windows lisanssız bir şekilde kullanılabilen de bir yazılım. Ben sana lisans istiyorum dedim mi? Hayır, e o zaman sen niye gidip KMSpico kuruyorsun ki bilgisayarıma. Ben senden istemedim, belki ben kendim etkinleştireceğim veya hiç etkinleştirmeyeceğim bu bana kalmış. Kullanıcıya kalmış bir şeyi gidip kendilerinin yapması çok saçma.

KMS bir server. 180 günde bir yenileme ister. KMSpico bir uygulamadır ve 180 günde bir yeniler. Siz lisans dolunca ister MAS ile lisanslarsınız ya lisanssız kullanırsınız ya da orijinal lisans alırsınız.

Süre bitmesini beklemeden lisans kaldırmak güvenlik açısından daha iyi olur. Ayrıca korsan yöntemler önermek yasak diye biliyorum, o yöntemler korsan.
İster kurar ister kurmaz kendi bilir.

Zaten evde yapmadan işimiz bir temelli bitsin diye adama attırdım yoksa formatı bilmeyecek değilim.

O zaman KMSpico değil düz KMS'e geçmiştir format atma. Tarih dolunca lisans devre dışı kalır.

Ayrıca zaten arkadaşım adama format sonrası bilgisayarı ellememe konusunda uyardı belli ki adam uyarıyı dinlememiş.

Adamın bize lisans vermesine gereği yok ki? Windows lisanssız bir şekilde kullanılabilen de bir yazılım. Ben sana lisans istiyorum dedim mi? Hayır, e o zaman sen niye gidip KMSpico kuruyorsun ki bilgisayarıma. Ben senden istemedim, belki ben kendim etkinleştireceğim veya hiç etkinleştirmeyeceğim bu bana kalmış. Kullanıcıya kalmış bir şeyi gidip kendilerinin yapması çok saçma.
Adamlar işleri gereği bunu yapıyorlar, insanlar sonra "adam etkinleştirmemiş işini düzgün yapamıyor ben evde de yapardım" diyorlar. Çalıştığım zamanlardan biliyorum bu eleştirileri.