14742

Uzman
İyi akşamlar, bildiğim kadarıyla fazla gpu kullanımı ve sıcaklığı ile anlaşılabiliyordu ama ben şuan pek öyle olduğunu kestiremedim. Kaspersky ile tam taramada sonuç temiz çıkıyor. Nasıl anlarım?

Korsan oyun indirmiştim oradan şüphelendim aklıma takıldı.

Nasıl yani hocam?

Neden ve nasıl hocam?

Değerlerin normal olduğu söyleniyor. Kaspersky gibi harika bir antivirüs ile tarama yapıyorsun o da temiz diyor hala nasıl olamaz diye sorguluyorsun.

Mining virüsü yemediğin için kendini eksik mi hissediyorsun anlayamadım. PC'ye geçince buildleyip atarım çok merak ediyorsan nasıl oluyor diye.

Değerlerin normal olduğu söyleniyor. Kaspersky gibi harika bir antivirüs ile tarama yapıyorsun o da temiz diyor hala nasıl olamaz diye sorguluyorsun.

Mining virüsü yemediğin için kendini eksik mi hissediyorsun anlayamadım. PC'ye geçince buildleyip atarım çok merak ediyorsan nasıl oluyor diye.
Onu sormadım hocam revaçta dediniz ya onu sormak istedim.

Onu sormadım hocam revaçta dediniz ya onu sormak istedim.
Revaçta değil, yani mining virüsü artık tercih edilmiyor çünkü kullanıcılar bilgilendiği için değerleri takip ederek bir terslik olduğunu anlıyorlar. Sadece ilk açılışta çalışıp verileri çeken veya youtube gibi sistemlerde temiz ISP ip'leri sayesinde bot izleyici, botnet gibi servislerde kullanmak çok daha kazançlı.

Revaçta değil, yani mining virüsü artık tercih edilmiyor çünkü kullanıcılar bilgilendiği için değerleri takip ederek bir terslik olduğunu anlıyorlar. Sadece ilk açılışta çalışıp verileri çeken veya youtube gibi sistemlerde temiz ISP ip'leri sayesinde bot izleyici, botnet gibi servislerde kullanmak çok daha kazançlı.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -2 Eksi
İlgim var, bilgim de var. 2 kez mining yedim. Ama ben korsan oyundan yememiştim. Korsan indirmeseydin, korsana destek yok.
Arkadaş böyle bir riskten korkuyorsa temiz kurulum yapabilmesi için bizzat gönüllü olarak yardımcı olacağım. Her ne kadar korsana karşı olsak da bazı kişilerin maddi imkansızlıktan dolayı (özellikle bu ülkede) korsan kullanmak zorunda kalabildiğini unutmayın.

Şu an yapmamız gereken şey "Umarım virüs yemişsindir." demek değil arkadaşa yardımcı olmaktır. Platformların amaçlarını unutmayın ve kabalık yapmayın. Bu şekilde konuşmak, cihazın zarar görmesini dilemek vb. kimsenin yararına olmaz.

Aksine, herkese açık şekilde çözümü bulup paylaşmak bu sayfaya giren herkes için yararlı olacaktır.