Detaylar
Kim cevapladı?Korsan oyun indirmiştim oradan şüphelendim aklıma takıldı.
Nasıl yani hocam?
Neden ve nasıl hocam?
Değerlerin normal olduğu söyleniyor. Kaspersky gibi harika bir antivirüs ile tarama yapıyorsun o da temiz diyor hala nasıl olamaz diye sorguluyorsun.
Mining virüsü yemediğin için kendini eksik mi hissediyorsun anlayamadım. PC'ye geçince buildleyip atarım çok merak ediyorsan nasıl oluyor diye.
@14742, güvenilir bir siteden indirdiysen genellikle sorun olmaz.
Online fixden indirmiştim hocam pek bir şey olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim.
Onu sormadım hocam revaçta dediniz ya onu sormak istedim.Değerlerin normal olduğu söyleniyor. Kaspersky gibi harika bir antivirüs ile tarama yapıyorsun o da temiz diyor hala nasıl olamaz diye sorguluyorsun.
Mining virüsü yemediğin için kendini eksik mi hissediyorsun anlayamadım. PC'ye geçince buildleyip atarım çok merak ediyorsan nasıl oluyor diye.
Online-fix'den indirmiştim hocam pek bir şey olacağını sanmıyorum. Teşekkür ederim.
Bir şey olmaz. Virüs vs. yok bilgisayarınızda.
Revaçta değil, yani mining virüsü artık tercih edilmiyor çünkü kullanıcılar bilgilendiği için değerleri takip ederek bir terslik olduğunu anlıyorlar. Sadece ilk açılışta çalışıp verileri çeken veya youtube gibi sistemlerde temiz ISP ip'leri sayesinde bot izleyici, botnet gibi servislerde kullanmak çok daha kazançlı.Onu sormadım hocam revaçta dediniz ya onu sormak istedim.
Teşekkürler.Revaçta değil, yani mining virüsü artık tercih edilmiyor çünkü kullanıcılar bilgilendiği için değerleri takip ederek bir terslik olduğunu anlıyorlar. Sadece ilk açılışta çalışıp verileri çeken veya youtube gibi sistemlerde temiz ISP ip'leri sayesinde bot izleyici, botnet gibi servislerde kullanmak çok daha kazançlı.
cemkaraca
Yetkin
İlgim var, bilgim de var. 2 kez mining yedim. Ama ben korsan oyundan yememiştim. Korsan indirmeseydin, korsana destek yok.Korsan oyun indirmelimiyim diye bir soru sorduğumu göremiyorum. Konu ile bilginiz veya ilginiz yoksa boşuna kirletmeyin lütfen.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 14
Arkadaş böyle bir riskten korkuyorsa temiz kurulum yapabilmesi için bizzat gönüllü olarak yardımcı olacağım. Her ne kadar korsana karşı olsak da bazı kişilerin maddi imkansızlıktan dolayı (özellikle bu ülkede) korsan kullanmak zorunda kalabildiğini unutmayın.İlgim var, bilgim de var. 2 kez mining yedim. Ama ben korsan oyundan yememiştim. Korsan indirmeseydin, korsana destek yok.
Şu an yapmamız gereken şey "Umarım virüs yemişsindir." demek değil arkadaşa yardımcı olmaktır. Platformların amaçlarını unutmayın ve kabalık yapmayın. Bu şekilde konuşmak, cihazın zarar görmesini dilemek vb. kimsenin yararına olmaz.
Aksine, herkese açık şekilde çözümü bulup paylaşmak bu sayfaya giren herkes için yararlı olacaktır.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-
-