Detaylar
Kim cevapladı?Elma ısıran
Üstün
Malwarebytes genelde iyi temizliyor onları.
Uyuyan Sincap
Üstün
BitDefender, Malwarebytes, ESET online scanner. Bu üçüyle taratıp silersiniz. Yine Windows Defender'le de tarayın o da siler.
ramazandeveli
Yetkin
En güzel "temiz kurulum"
dark_1234
Deneyimli
Başlıktaki gibi mining tarzı bir virüs girdi. Format atacağım ama dikkat etmem gereken bir şey var mı format esnasında? Son olarak hangi sürücüleri kurmam gerekiyor?
Sürücüleri Windows 10 oto kurar diye biliyorum kurmazsa konu açarsan yardımcı olurlar bir de yüzde yüz emin misiniz minnig olduğuna en iyi temiz kurulum. YouTube'da sürücü ve windoss kurulumu ile çok rehber var.
0xraptoRwave
Üstün
Selamlar. Bugün Windows işletim sistemlerinde zararlı yazılım temizliği hakkında konuşacağız başlayalım.
Rehber öncesi bazı ufak tüyoları vererek başlayalım:
- Her zaman en güncel Windows sürümünü kullanmaya özen gösterin. Desteği biten sürümler %100 tehlikeli değil ama Microsoft'tan yeni güvenlik güncelleştirmelerini alamıyor, haliyle güvenlik açıkları oluşabiliyor.
- Windows 7 ve 8.1 desteği sona erdi. Windows 10 desteği 14 Ekim 2025'te sona eriyor.
- İşletim sisteminizi güncel tutun.
- Anti-virüs yazılımınızın tanımlarını güncelleştirin.
- Korsan/crack/w4rez anti-virüs...
- 0xraptoRwave
- rehber temizlik virus windows
- Forum: Güvenlik
Bu rehbere bakabilir misin?
Mining olduğuna emin misiniz? Format atmadan önce ilk Malwarebytes ile tam tarama yapın. Trojan çıkarsa şifrelerinizi de değişin.
İnternet bağlayınca ekran kartı ve RAM kullanımı artıyor ve CS2 de kasmalar oluyor.
Sürücüleri Windows 10 oto kurar diye biliyorum kurmazsa konu açarsan yardımcı olurlar bir de yüzde yüz emin misiniz minnig olduğuna en iyi temiz kurulum. YouTube'da sürücü ve windoss kurulumu ile çok rehber var.
Windows 11 kuracağım. Evet %99.9 mining veya benzeri bir virüs.
Selamlar. Bugün Windows işletim sistemlerinde zararlı yazılım temizliği hakkında konuşacağız başlayalım.
- Her zaman en güncel Windows sürümünü kullanmaya özen gösterin. Desteği biten sürümler %100 tehlikeli değil ama Microsoft'tan yeni güvenlik güncelleştirmelerini alamıyor, haliyle güvenlik açıkları oluşabiliyor.
- Windows 7 ve 8.1 desteği sona erdi. Windows 10 desteği 14 Ekim 2025'te sona eriyor.
- İşletim sisteminizi güncel tutun.
- Anti-virüs yazılımınızın tanımlarını güncelleştirin.
- Korsan/crack/w4rez anti-virüs...
- 0xraptoRwave
- rehber temizlik virus windows
- Forum: Güvenlik
Bu rehbere bakabilir misin?
Hocam rehberi inceledim de ben format atmayı düşünüyorum zaten bir bahane arıyordum meslek dersine giren hocam sağ olsun bahanem oldu.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-