Detaylar
Kim cevapladı?GPU ve CPU kullanımların ne durumda? Boşta iken sıcaklıklar ne durumda?
0xraptoRwave
Üstün
Sıcaklıkla, kullanımla tespit edilecek bir şey değil. Net sonuç için güvenlik yazılımınızla tam tarama yapın.
Oyun oynarken FPS kısıtlayarak oynuyorum ama yine de atayım:GPU ve CPU kullanımların ne durumda? Boşta iken sıcaklıklar ne durumda?
Oyundayken ekran kartının değeri NVIDIA nın son getirdiği driverden kaynaklanan bir sorun olduğu için sıcaklık gözükmüyor. CPU oyunda ise 55-70 arası sıcaklık, 25-40 arası kullanım.
Dosya Ekleri
cemkaraca
Yetkin
Ne yaptınız da miningden şüpheleniyorsunuz?İyi akşamlar, bildiğim kadarıyla fazla gpu kullanımı ve sıcaklığı ile anlaşılabiliyordu ama ben şuan pek öyle olduğunu kestiremedim. Kaspersky ile tam taramada sonuç temiz çıkıyor. Nasıl anlarım?
- Makaleler
- 14
Ne alakası var? Daha önce kullanan biri sistemi tekrar kurduysa?Sıcaklıkla, kullanımla tespit edilecek bir şey değil. Net sonuç için güvenlik yazılımınızla tam tarama yapın.
Cihazın ısınması veri madenciliği yapıldığı anlamına gelmiyor ki?İyi akşamlar, bildiğim kadarıyla fazla gpu kullanımı ve sıcaklığı ile anlaşılabiliyordu ama ben şuan pek öyle olduğunu kestiremedim. Kaspersky ile tam taramada sonuç temiz çıkıyor. Nasıl anlarım?
Gayet normal değerler, ayrıca mining virüsü artık revaçta değil.Oyun oynarken FPS kısıtlayarak oynuyorum ama yine de atayım:
Oyundayken ekran kartının değeri NVIDIA nın son getirdiği driverden kaynaklanan bir sorun olduğu için sıcaklık gözükmüyor. CPU oyunda ise 55-70 arası sıcaklık, 25-40 arası kullanım.
Korsan oyun indirmiştim oradan şüphelendim aklıma takıldı.
Nasıl yani hocam?Gayet normal değerler, ayrıca mining virüsü artık revaçta değil.
Neden ve nasıl hocam?