Makaleler
5
Reddit'ten bir arkadaşın babası bypass ameliyatı olacakmış. 4 kişiden A+ kana ihtiyaç var mış. İlgili şehirlerden birinde bulunan A+ arkadaşlar var mı? Arkadaşın mesajı;

Merhaba.

Kocaeli Şehir Hastanesinde yatan babam için 4 kişinin A+ kan vermesine ihtiyacımız var.

Babam bypass ameliyatı olacak Çarşamba günü.

Lütfen eğer kan verebilirseniz

1. KOCAELİ
  2. KARABÜK
  3. ZONGULDAK
  4. DÜZCE
  5. SAKARYA'daki KIZILAY KAN BAĞIŞ merkezlerine İBRAHİM KAÇAMAK adına kan bağışında bulunmanız gerek.
Lütfen 4 kişinin A+ kanına ihtiyacımız var.

Benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.

Lütfen eğer verebiliyorsanız kan bağışında bulunun.

Kendisinin Reddit kullanıcı adı: Hairy-Recognition-84

Herkese selam. Reddit'te postu paylaşan kişi benim... @Hermione Jean Granger a teşekkür ederim postu paylaştığı için. Kan vermek isteyen arkadaşlarım Instagram'da bana @nevermetsector adresinden ulaşabilir.

Reddit'ten bir arkadaşın babası bypass ameliyatı olacakmış. 4 kişiden a+ kana ihtiyaç var mış. İlgili şehirlerden birinde bulunan a+ arkadaşlar var mı? Arkadaşın mesajı;

Merhaba.

Kocaeli şehir hastanesinde yatan babam için 4 kişinin a+ kan vermesine ihtiyacımız var.

Babam bypass ameliyatı olacak çarşamba günü.

Lütfen eğer kan verebilirseniz.

1. Kocaeli
  2. Karabük
  3. Zonguldak
  4. Düzce
  5. Sakarya'daki Kızılay kan bağış merkezlerine İbrahim kaçamak adına kan bağışında bulunmanız gerek.
Lütfen 4 kişinin a+ kanına ihtiyacımız var.

Benimle özelden iletişime geçebilirsiniz.

Lütfen eğer verebiliyorsanız kan bağışında bulunun.

Kendisinin Reddit kullanıcı adı: Hairy-recognition-84

Zamanında görseydim keşke bu postu... Umarım hala iyidir, bizzat kemik iliği yetmezliği yaşadığım için her 2 günde bir kan almam gerekiyordu, en iyi ben anlarım bu durumu.