Bunlarda çok var Kocaeli'de.

Sürekli denk geliyorum artık o kadar normal görmeye başladım ki şaşıramıyorum da. Buradaki insanların çoğu zaten süzme salak o yüzden anormal bir şey yok maalesef.

Alan razı satan razı hesabı. Bırakın ne yapıyorlarsa yapsınlar...

Görüntüler Kocaeli'nden. Kocaeli'nde mahalle sakininin çekmiş olduğu görüntüye göre bir kadın, bıçakla eski kocası tarafından ağır yaralanıyor ve mahalle sakinleri de kocasını dövüyor. Kadın da bunun üzerine tepki gösteriyor ve o benim çocuklarımın babası diyor. Yorum yok... 0.23 ve sonrasında "o benim çocuklarımın babası" dediğini görebilirsiniz.

O benim çocuklarımın babası ya 5 parçaya ayırsa da sorun yok (!)

Biat kültürüyle yetiştirilen klasik İç Anadolu bölgesi kafası. Yapacak bir şey yok. Olan sonunda her zaman çocuklara oluyor maalesef.
Şuradaki en mantıklı yorumlardan birisi. Arkadaşlar empati kurmak gerek biraz. Kişi eğer genç ise gerçekten bir ahmak olabilir ve hatalı karar verebilir. Öte yandan orta yaşlarda biri bunu diyorsa bir sebebi vardır. Benim annem de bu kadar olmasa da benzer durumları yaşadı ve buna rağmen ayrılmadı. Ayrılsaydı 5 çocuğu ile ortada kalacaktı.

O 4000 yıllık muz aklı ortada kalan kadını korumadığı için kadın bu durumda kalabiliyor. Bir insan bıçaklanmasına rağmen bunu diyorsa tek sebebi aptal olması olmayabilir. Kadının mağdur olduğu durumda bile kadın düşmanlığı yapmayalım 👍

Aptalın da hakkını korumak zorunda devlet.

Kimsenin hayat şartlarını bilmiyoruz, kendi yargımıza göre değerlendirmemeliyiz. Altında yatan farklı bir sebep olduğunu düşünüyorum. O yüzden insanlık dışı yorumlarınızı atmadan önce bu ihtimali de gözden geçirin derim. Kimse kendini bile bile ateşe atmaz, dışarıdan öyle gözükse bile bir arka planı vardır.

Kimsenin hayat şartlarını bilmiyoruz, kendi yargımıza göre değerlendirmemeliyiz. Altında yatan farklı bir sebep olduğunu düşünüyorum. O yüzden insanlık dışı yorumlarınızı atmadan önce bu ihtimali de gözden geçirin derim. Kimse kendini bile bile ateşe atmaz, dışarıdan öyle gözükse bile bir arka planı vardır.
Hocam altında yatan sebep ne olursa olsun bu saçmalıktır. Yani birisi seni bıçaklıyor, öldürmek istiyor ve sen onu savunuyorsun. Nasıl iş bu?

Hocam altında yatan sebep ne olursa olsun bu saçmalıktır. Yani birisi seni bıçaklıyor, öldürmek istiyor ve sen onu savunuyorsun. Nasıl iş bu?
Ne yapsın kadın? Devlete güvenip, ortada kalıp hayat kadını mı olsun? Düştün mü kimse kaldırmaz evladım.