Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
O SSD'lerin bildiğiniz Kodak firması ile alakası yok. Kodak 3-5 kuruş para için isim hakkını 3. üreticilere sattı. Bunu alan Çinli üreticilerde dandirik SSD'lerinin üstüne Kodak markasını basarak satıyorlar. Olay basit bir şekilde bu. Yani SSD'ler dandik.
Birincisi zaten SSD’yi Kodak üretmiyor. Çin malı SSD bunlar. İkincisi çok çabuk bir şekilde bozulabiliyorlar.
TheCan
Üyecik
O SSD'lerin bildiğiniz Kodak firması ile alakası yok. Kodak 3-5 kuruş para için isim hakkını 3. üreticilere sattı. Bunu alan Çinli üreticilerde dandirik SSD'lerinin üstüne Kodak markasını basarak satıyorlar. Olay basit bir şekilde bu. Yani SSD'ler dandik.
Birincisi zaten SSD’yi Kodak üretmiyor. Çin malı SSD bunlar. İkincisi çok çabuk bir şekilde bozulabiliyorlar.
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız için
Içinde ne var bilmiyorsun, ureticisi Kodak değil cunku adamlar batali yillar oluyor, ürünü alıp degerinin 100 kati olan bir makineye talacaksiniz.Merhaba, Recep Baltaş Instagram'da kodak SSD'lerini almayın diye bir paylaşım yapmıştı ama nedenini söylememişti. Daha sonrasında paylaştıysa da ben kaçırdım. Bilen var mı? Bu SSD'lerin sorunu nedir?
Sizce alınması için bir sebep var mı?
Bende bu Tweet'i paylaşmak için konuya girmiştim
Her partide farklı kontrolcü, farklı NAND gelebiliyor. Kontrolcü olarak zaten komple giriş seviye modeller kullanılıyor. NAND da TLC ve QLC olarak değişken.
Satın alanların geri bildirimleri çoğunlukla olumsuz, çok çabuk bozuluyor ve kullanıcının elinde kalıyor. Zaten yukarıda söylendiği gibi Kodak ile pek alakası da yok gibi.
Sırf ucuz diye paranızı kalitesiz şeylere harcamayın, Türkiye'den alabileceğiniz iyi SSD'ler var. Uğraşmayın çer çöple.
Satın alanların geri bildirimleri çoğunlukla olumsuz, çok çabuk bozuluyor ve kullanıcının elinde kalıyor. Zaten yukarıda söylendiği gibi Kodak ile pek alakası da yok gibi.
Sırf ucuz diye paranızı kalitesiz şeylere harcamayın, Türkiye'den alabileceğiniz iyi SSD'ler var. Uğraşmayın çer çöple.
Ürün orijinal bile değil zaten, oradan patlıyor ilk. Onu geçtim giriş seviye bir kontrolcü kullanıyor. Denildiği gibi de çoğunlukla 2 ay içinde sorun çıkarttı kullanıcılarda, sorun yaşamayan çok nadir kişiler var. Alınmaz, bütçe yükseltip daha iyi ürünlere bakılmalı. Yoksa içindeki tüm verilerle puf olur gider.