Kola yerine sağlıklı ne tüketilebilir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Koneko Toujou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 390
  • Etiketler Etiketler
    kola
Churcill.

İçinde birçok markada bor tespit edilmiş. Onlar da artık güvenli değil.

Soğuk su, limon, nane yaprağı veya evde yapılan bunlarla birlikte ekledikten sonra, soğuk çay.

Zararlı bir şey değil ki bor.

İçinde bir çok markada Bor tespit edilmiş. Onlar da artık güvenli değil.

Soğuk su, Limon, nane yaprağı veya evde yapılan bunlarla birlikte ekledikten sonra, soğuk çay.

Anladık, yeni filmini izlemişsin. Ben de izledim, güzeldi.

Dozu aşılınca bak sinir sistemine neler yapıyor.

Suyunda dozunu aşarsan sistemine ne olur bak bakayım.
Günde maksimum 2 tane tüketse dokunmaz.

Ne alaka ne filmi? Ben churcill içiyorum kardeşim.

'' da '' ayrı yaz bu arada. Şu anda güncel kapitalizm de zararlı olmayan şey nerede ise kalmadı. kademeli olarak günde 5 LT su da içsen bir şey olmaz. Aksine şekillenirsin, miktarı ve zamanlama önemli her şeyde ve ne kadar katkısız olduğu. O Maden suyu etiketlerinde yazılmayan şeyler de var. O kadar güvenme.

Yemek ile beraber maden suyu tüketmek sağlıklı bir şey değil arkadaşlar. Yemekle beraber herhangi bir sıvıyı 'çok' tüketmek de sağlıklı değil. Saat düzenini oturttuktan sonra maden suyu her gün 1 tane tüketebilirsiniz.

İzle o zaman. İyi gelir. Tarih de önemli bir kriz yönetim adamıdır.

Ev yapımı yoğurttan yapılan ev yapımı ayran. Üşeniyorsan da yoğurt alıp ayranı kendin yap, soğuk suya şisele ve dolaba at. Tuz atma, ya da çok minimal tut. Nane de ekleyebilirsin.

Ha bu arada, şekersiz içecekleri de deneyebilirsin. Şekersiz içeceklere karşı kimin nereden çıkardığını anlayamadığım, cahilce sehir efsaneleri var. Madem kolayi cok seviyorsun, tat profili yakin sekersiz Cola Light, Zero alabilirsin eve. Canın çektikçe içersin, zaten pahalı bir sey gidip litrelerce içmezsin diye düşünüyorum, ağızda da bir yerden sonra kötu bir tat bırakır zaten.

Özellikle şekersiz limonatalar da serinleme konusunda çok iyi. Doğanay limonataya bak, bu aralar aliyorum güzel oluyor.

Maden suyu mideye zararli diyenler olacaktır ama günde 2-3 şişe maden suyu zararlı değil tam tersine yararli olacaktır. Vücuda sıvı aldigin zaman terleme yoluyla elektrolit atarsin, bunu sudan alamazsın fakat maden suyundan alirsin. Hem sıvı alirsin hem de elektrolit alirsin.

Son düzenleme:
Arkadaşlar maden suyu demişler, bünye otomatik geçiyor demek ki. Ben geçen hafta tüm asitli içecekleri bıraktım. Pepsi çok içiyordum. Şu an onun yerine yemeğin yanında maden suyu içiyorum. Canım kola çekmiyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…