Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 13
Başarılı
- Makaleler
- 1
Simon kadar değiliz, fakat cevap vereyim eğer eksiksiz ve temizse alınır.Sıfıra yakın kutulu 7.500 TL'ye anlaştık, boşa para israfı mı olur? Böyle eski GTA serilerine baya merakım var. @Simon
GTA koleksiyonu yapılacaksa 3'ten falan başlanır bence ya. 3 - VC - SA - 4 - 5 falan gibi yapılır bence.
- Makaleler
- 23
GTA 1 ve 2'nin piyasasina hakim degilim ancak arkadasa bin kusur liraya PS2'deki GTA 3'u full kutulu kitapcikli aldik. Fiyat pahali gibi. Bence San Andreas, Vice City gibi oyunlar dururken sirf nadir diye bu oyunlara o parayi verme derim. Bana kalsa o parayla direkt konsol al. Emulator kurup GTA 1 ve 2'yi oynarsin. Mesela el konsolu olabilir. PSP dusunebilirsin. PS1 emulatoruyle GTA oyunlarini ve PSP ozel oyunlarini oynarsin elde. Ekstra konsol masrafi da yapmazsin. GTA 1 ve 2'yi alsan bir de oynatacak konsolu bulman gerekecek. O yuzden f/p olarak ic acici bir karar degil gibi. Diger arkadaslarin yorumlarini da okudum ve guzel tavsiyeler vermisler.
erdym 46
Üstün
Sıfıra yakın kutulu 7.500 TL'ye anlaştık, boşa para israfı mı olur? Böyle eski GTA serilerine bayağı merakım var. @Simon
Koleksiyon da para israfı yoktur. Hoşuna gidiyorsa ve biriktirmek istiyorsan al he koleksiyonluk değeri 7500 eder mi? Hayır yani PlayStation sürümü ise düşünülebilir lakin PC sürümü ise mantıklı değil zaten az satan bir oyun olmadığından nadirliği de fazla değil. Ayrıca çakmaları çok dolaşıyor bu tarz oyunların dikkat etmek lazım kapak üstü baskı çok zor değil.
GTA 1 ve 2'nin piyasasina hakim degilim ancak arkadasa bin kusur liraya PS2'deki GTA 3'u Full kutulu kitapcikli aldik. Fiyat pahali gibi. Bence San Andreas, Vice City gibi oyunlar dururken sirf nadir diye bu oyunlara o parayi verme derim. Bana kalsa o parayla direkt konsol al. Emulator kurup GTA 1 ve 2'yi oynarsin. Mesela el konsolu olabilir. PSP dusunebilirsin. PS1 emulatoruyle GTA oyunlarini ve PSP ozel oyunlarini oynarsin elde. Ekstra konsol masrafi da yapmazsin. GTA 1 ve 2'yi alsan bir de oynatacak konsolu bulman gerekecek. O yuzden F/P olarak ic acici bir karar degil gibi. Diger arkadaslarin yorumlarini da okudum ve guzel tavsiyeler vermisler.
Baskılı çakma da yapılabilir öyle kitaplık da kalacaksa.
Halo 46
Uzman
Pc versiyonu bakıyorum @SimonGTA 1 ve 2'nin piyasasina hakim degilim ancak arkadasa bin kusur liraya PS2'deki GTA 3'u full kutulu kitapcikli aldik. Fiyat pahali gibi. Bence San Andreas, Vice City gibi oyunlar dururken sirf nadir diye bu oyunlara o parayi verme derim. Bana kalsa o parayla direkt konsol al. Emulator kurup GTA 1 ve 2'yi oynarsin. Mesela el konsolu olabilir. PSP dusunebilirsin. PS1 emulatoruyle GTA oyunlarini ve PSP ozel oyunlarini oynarsin elde. Ekstra konsol masrafi da yapmazsin. GTA 1 ve 2'yi alsan bir de oynatacak konsolu bulman gerekecek. O yuzden f/p olarak ic acici bir karar degil gibi. Diger arkadaslarin yorumlarini da okudum ve guzel tavsiyeler vermisler.
- Makaleler
- 23
Bu da guzel bir fikir. Cipli PS1 icin oyunu custom olarak kopyasini yapsa ya da hic ugrasmadan birine yaptirsa asagi yukari ayni tatmine sahip olacaktir konu sahibi. Dolap'ta iyi tasarimcilar var.Baskılı çakma da yapılabilir öyle kitaplık da kalacaksa.
PS1 versiyonu degerli. Kutulu bir PC oyununa o para verilmemeli bence. Silent Hill 4'un PC icin surulmus olan kutulu bir orijinal kopyasini bile Dolap'ta 2.000 kusure gordum. Cok pahali fiyat bence GTA icin.
Halo 46
Uzman
Sağol yiğenimBu da guzel bir fikir. Cipli PS1 icin oyunu custom olarak kopyasini yapsa ya da hic ugrasmadan birine yaptirsa asagi yukari ayni tatmine sahip olacaktir konu sahibi. Dolap'ta iyi tasarimcilar var.
PS1 versiyonu degerli. Kutulu bir PC oyununa o para verilmemeli bence. Silent Hill 4'un PC icin surulmus olan kutulu bir orijinal kopyasini bile Dolap'ta 2.000 kusure gordum. Cok pahali fiyat bence GTA icin.
Bu nasıl yiğenimGTA 1 ve 2'nin piyasasina hakim degilim ancak arkadasa bin kusur liraya PS2'deki GTA 3'u full kutulu kitapcikli aldik. Fiyat pahali gibi. Bence San Andreas, Vice City gibi oyunlar dururken sirf nadir diye bu oyunlara o parayi verme derim. Bana kalsa o parayla direkt konsol al. Emulator kurup GTA 1 ve 2'yi oynarsin. Mesela el konsolu olabilir. PSP dusunebilirsin. PS1 emulatoruyle GTA oyunlarini ve PSP ozel oyunlarini oynarsin elde. Ekstra konsol masrafi da yapmazsin. GTA 1 ve 2'yi alsan bir de oynatacak konsolu bulman gerekecek. O yuzden f/p olarak ic acici bir karar degil gibi. Diger arkadaslarin yorumlarini da okudum ve guzel tavsiyeler vermisler.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
Kopya bu. Kopya oyuna bu kadar verilmemeli.