Detaylar
Kim cevapladı?Oyun konsolu olabilirdi.
Forma koleksiyonlarını severim ve kendime Fenerbahçe forma koleksiyonu yaptım. Şu an 30 tane formam var sadece Fenerbahçe.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında arkadaşım sayesinde topladığım koleksiyon var fakat uyduruk cihazlar pek değerli sayılmaz![]()
Olsun hocam size hoşsa kafi.
- Makaleler
- 9
Nintendo koleksiyonu ve Pokemon kartları.
Forma koleksiyonlarını severim ve kendime Fenerbahçe forma koleksiyonu yaptım. Şu an 30 tane formam var sadece Fenerbahçe.
Duvarlara pek yakışır.
Özellikle şu özel sürüm konsollar çok güzel. Minecraft temalı X360 kasa falan vardı.
1 tane formayı çevçeve yapıp asmayı düşünüyorum ancak formayı seçemiyorum
100. Yıl formasını yapabilirim aslında ama bilemiyorum.
Çok güzel bir soru.
Ekran kartı ve anakart koleksiyonu yapmak isterdim. Disketlerim olsun isterdim, CD'ler falan. Konsollar, eski toplu fareler gibi diyelim.
Araba koleksiyonu falan demiyorum daha küçük şeyler sanırım soruya verilen cevaplara göre.
Aşağıda gördüm de ben de eklemek istedim. Plaklar, teyipler ve kasetler iyi olurdu.
Ekran kartı ve anakart koleksiyonu yapmak isterdim. Disketlerim olsun isterdim, CD'ler falan. Konsollar, eski toplu fareler gibi diyelim.
Araba koleksiyonu falan demiyorum daha küçük şeyler sanırım soruya verilen cevaplara göre.
Aşağıda gördüm de ben de eklemek istedim. Plaklar, teyipler ve kasetler iyi olurdu.
shockedblackguy
Üstün
Plak, eski kayıtlar çok güzel.
Yeni konular
-
-
-
Sınırsız faturalı tarifelerde internet paylaşımı sınırı var mı?
- Unlishimaide
-
-
-
-
-
-