Hatri sayılır miktar da sayilir mi ama ilk baskı kitaplar mevcut.
Yabancı ülke parası, gittiğim ülkelerin parasını getiriyorum.
Çakmak, markadan ziyade hoş bulduklarımı saklıyorum. Orta parmak ceken, pullu, figürlü, ejderha kafasi gibi değişik olanları kast ediyorum.
Ve de gözlük.

Fazla sayilmaz cunku yeni basladim, Queen album CD'lerinin koleksiyonerligini yapiyorum. Su anda elimde 3 tane var, ileride daha fazla alacagim. Plak almaya param olsa plak alirdim.

IMG_20240618_021631.webp

Nokia telefonlar ve eski bilgisayarlar.
Nokia koleksiyonum bayağı bir büyüdü fakat eski bilgisayarları bulmak hem zor hemde pahalı olduğundan pek büyütemedim. :/

Koleksiyon sayılmaz ama türkiyede basılan özel seri bozuk paraları topluyorum 15 temmuz,ayasofya vb.

Eskiden yakıt istasyonları gerçekten kaliteli oyuncaklar veriyordu. Bende bpnin tırı var. Son derece kaliteli metalden bir oyuncak tır. Gayette kaliteliydi. Aynı şekilde opetten alınma Mike diye bir figürüm var. Cem yılmaz seslendiriyor.
Bak işte ya, BP tırı da vardı onu hayatta bulamam... O ürün Shell'in dağıttığı Ferrarilerden bile daha kaliteliydi, bende ki BP tırının neredeyse tüm dış malzemesi metaldi, tekerleri bile öyle kaliteliydi ki...

Artık hayatta bulamam, ama hatırladığıma da çok üzüldüm...

O tir benim kuzende vardi her seferinde calmaya yelteniyordum annem kiziyordu :D
Bak işte ya, BP tırı da vardı onu hayatta bulamam... O ürün Shell'in dağıttığı Ferrarilerden bile daha kaliteliydi, bende ki BP tırının neredeyse tüm dış malzemesi metaldi, tekerleri bile öyle kaliteliydi ki...

Artık hayatta bulamam, ama hatırladığıma da çok üzüldüm...
Ama gerçekten çok kaliteliydi. Döneminde bile baya karizmatik bir tırdı. Şu an yukarıda oyuncakların arasında duruyordur.
Temsili fotoğraf benim tırım değil:
1718666346403.webp