Hot Wheels araba koleksiyonum vardı küçükken. Yaklaşık 70 tane vardı, şu an ne haldeler bilmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Physic
Üstün
Merhaba, ilginizi çeken ve ben bunun koleksiyonunu yapıyorum/yapacağım dediğiniz hangi şeyler var?
Ben bir ara orijinal Zippo çakmaklarımı biriktiriyordum ancak annem ve babam gazabına uğradım![]()
Banka kartları ve diğer kartlar (SIM kart tarzı cart curt şeyler) koleksiyonu yapmak isterdim.
Hocam araba koleksiyonu yapmaktan işlemciye para kalmamış he?Araba koleksiyonu yapmaya çalışıyorum.
Bir tane 1999 model Alfa 166 var, bir tane de 2005 Opel Corsa var. Bir tane CLA200 ve W210 E200 de eklenecek.
Çocukken şişe kapağı koleksiyonum vardı, sonra annem çöpe attı onları. 
Valla sorma. İtalya'dan debriyaj takımı bekliyoruz 1 yıl oldu sipariş edeli.Hocam araba koleksiyonu yapmaktan işlemciye para kalmamış he?![]()
![]()
Küçükken rafadan tayfa izlemiş her nesil o koleksiyonu yapmaya çalışıp annesi yüzünden hüsrana uğramıştır.Çocukken şişe kapağı koleksiyonum vardı, sonra annem çöpe attı onları.![]()
ah o zamanlar
Dijital-kutulu oyun kütüphanesi koleksiyonu yapıyorum. Kutuluya bir süredir ellemiyorum ama dijital kütüphaneyi bayağı genişlettim.
Steam profilinizi atar mısınız? kurcalamayı seviyorum da.Dijital-kutulu oyun kütüphanesi koleksiyonu yapıyorum. Kutuluyu bayağıdır büyütmüyorum ama dijital kütüphaneyi bayağı genişlettim.
Saat koleksiyonu olur.