Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Merhaba, ilginizi çeken ve ben bunun koleksiyonunu yapıyorum/yapacağım dediğiniz hangi şeyler var?
Ben bir ara orijinal Zippo çakmaklarımı biriktiriyordum ancak annem ve babam gazabına uğradım![]()
Hayallerim.
Klavyeler, bass gitarlar. Yalnız TR'de özellikle bass gitar için en az 400k bütçe lazım. En azından üst segment ürün alınacaksa.
Bu gitarlarda ne var anlamıyorum. Ne var bu kadar pahalı olacak?
Hot Wheels, Matchbox arabalarım var ama tam koleksiyon sayılmaz.
Hot Wheels koleksiyonu yeni başladım. Devamını getirmeye çalışacağım.
Star Wars, lego.
Cumhuriyet paralarının koleksiyonunu yapıyorum. Bu çok yavaş ilerlediğinden yanında da gazoz kapağı koleksiyonu yapmaya başlamıştım ancak şu an durdu.
İki üç yaşımdan yaklaşık on dört yaşına dek de model araba(diecast) koleksiyonu yaptım. Bu da durdu ve nedeni de çok pahalı olmaları.
İki üç yaşımdan yaklaşık on dört yaşına dek de model araba(diecast) koleksiyonu yaptım. Bu da durdu ve nedeni de çok pahalı olmaları.
Peki satmayı düşünüyor musunuz? Eski paraları iyi fiyata satanlar var. Ve yeni özel günlere çıkmış paralarda ileride değerlenir bende biriktiriyorum.
Açıkçası öyle bir amacım yok. Amaç bir uğraşım olması ve eski paralarımızın tasarımlarını çok sevmem.Peki satmayı düşünüyor musunuz? Eski paraları iyi fiyata satanlar var. Ve yeni özel günlere çıkmış paralarda ileride değerlenir bende biriktiriyorum.
Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.
Açıkçası öyle bir amacım yok. Amaç bir uğraşım olması ve eski paralarımızın tasarımlarını çok sevmem.
İlk çıktığından beri eski paraları bende çok seviyorum elimde hiçbirinin olmaması üzücü.
Tanıdıklarınıza vesaire sorun. Belki onlarda vardır verirler.İlk çıktığından beri eski paraları bende çok seviyorum elimde hiçbirinin olmaması üzücü.![]()