Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda farkettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Acil doktorluk bir şey mi yoksa sabaha geçer mi?
Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda farkettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Acil doktorluk bir şey mi yoksa sabaha geçer mi?
Hocam ben psikolojik olduğunu düşünüyorum, değilse doktora gidin. Aynı durumu yaşadım, teyzemin evinde güllü kolonyayı diktim ve 2. yudumda su olmadığını anladım. Hiç bir şey olmadı.
Hocam bayağı basım dönüyor psikolojik olamaz ilk içtiğimde bir şey olmaz herhalde diye umursamadım unuttum hatta ondan sonra basım donmeye gözüm kararmaya başladı.
Hocam ben psikolojik olduğunu düşünüyorum, değilse doktora gidin. Aynı durumu yaşadım, teyzemin evinde güllü kolonyayı diktim ve 2. yudumda su olduğunu anladım. Hiç bir şey olmadı.