Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda farkettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Acil doktorluk bir şey mi yoksa sabaha geçer mi?
Detaylar
Kim cevapladı?Ailemi aradım uzaktalar birazdan gelirler, ateşim de çıktı bayağı kötü oldu ya.Hocam saf alkol olduğu için ne olacağın belli olmaz. Direkt acile gidin.
Hocam ben psikolojik olduğunu düşünüyorum, değilse doktora gidin. Aynı durumu yaşadım, teyzemin evinde güllü kolonyayı diktim ve 2. yudumda su olmadığını anladım. Hiç bir şey olmadı.Kuzenimin evindeydim. Cam bir şişede soğuk su vardı, içeyim dedim ikinci yudumda farkettim ki kolonyaymış. İki yudum kolonya içtikten hemen sonra o acı tat ağzıma geldi, bayağı midem bulandı. Yarım saat sonra mide bulantım geçti ama arada bir hafif gözüm kararıyor ve basım dönüyor. Acil doktorluk bir şey mi yoksa sabaha geçer mi?
Bol bol su içip çabucak atmaya çalışsın.Ailemi aradım uzaktalar birazdan gelirler, ateşim de çıktı bayağı kötü oldu ya.
Hastaneye gidin bir şey olmasa bile bir test vs yapsınlar kontrol etsinler emin olun, sağlık bu.Ailemi aradım uzaktalar birazdan gelirler, ateşim de çıktı bayağı kötü oldu ya.
Hocam bayağı basım dönüyor psikolojik olamaz ilk içtiğimde bir şey olmaz herhalde diye umursamadım unuttum hatta ondan sonra basım donmeye gözüm kararmaya başladı.
Etil alkol ise problem olmaz ancak çoğu firma etil yerine daha uygun kimyasallar kullanabiliyorlar.Hocam ben psikolojik olduğunu düşünüyorum, değilse doktora gidin. Aynı durumu yaşadım, teyzemin evinde güllü kolonyayı diktim ve 2. yudumda su olduğunu anladım. Hiç bir şey olmadı.
Eyüp Sabri Tuncer kolonya hocam, etil midir metil midir?Etil alkol ise problem olmaz ancak çoğu firma etil yerine daha uygun kimyasallar kullanabiliyorlar.
Etil alkol ise bir şey olmaz. Kafan güzel olmuş
.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-