Daha önce alkollü içki almadıysanız doğal bu durum, ilk içki içişinde rakı, viski gibi keskin içkiler içen kişilerde sizin durumunuza düşüyor. Ben bir şey olmayacağını düşünüyorum.Midemin içinde buz var mış gibi bir his var, soğuk hissediyorum biraz. Baş dönmesi azaldı gibi ama hala gözüm arada bir kararıyor geri geliyor. Şimdi iniyorum hastaneye gireceğiz, bakalım ne yapacaklar.
Detaylar
Kim cevapladı?Gül kolonyası gibi katkılı kolonyalar olmadığı sürece hiçbir şey olmaz. Askerde kafası güzel olsun diye kolonya içen elemanlar var.
Boğazı yakar mideyi de yakabilir, eğer ülser ve reflü gibi hastalıkların yoksa hiçbir şey olacağını düşünmüyorum. İnsan olarak narin canlılarız ama o kadar da değil ya. Yoğurt ye, bol bol su iç, ayran iç iyi gelir.
Kolonya içince erkekler:YKS den kurtulmak gibi bir ihtimal de var onu da göz ardı edemeden duramıyorum.
Geçmiş olsun hocam.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam geçmiş olsun
Allah kurtarsın.
Allah kurtarsın.
Metil değil denature etil var. İnsanlar içmesin diye (bu gibi durumlar içinHocam kolonya içerisinde metil alkol denilen alkol var. İçilmez kör eder acilen acile gitmenizi öneririm. Gözünüzü kaybedebilirsiniz.
İyiyim hocam, midemi yıkamışlar, uyuttular tam hatırlamıyorum. İki yudum içmiştim oysaki, bayağı ağır etkisi oldu. Daha yeni kendime geliyorum.
İyiyim hocam, midemi yıkamışlar, uyuttular tam hatırlamıyorum. İki yudum içmiştim oysaki, bayağı ağır etkisi oldu.
İyi hocam iyi, geçmiş olsun. Deneyim oldu bu sayede.
biraz tatsız bir deneyimdi ama bir şey olmadı çok şükür.
Biraz tatsız bir deneyimdi ama bir şey olmadı çok şükür.
Çok şükür. Sizden daha NFS hakkında öğreneceğim çok şey var hocam.