Kolumun bir kısmı yeşil olmuş ve dokununca ağrıyor. Bu damar ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir mi? Yoksa basit bir tahriş olabilir mi? 2-3 gün önce kapıda kaldığım için kolumla camdan kola ulaşmaya çalışmıştım, o kısmı biraz sürtmüş olabilirim. Ama daha önce hiç böyle olmamıştı.
Detaylar
Kim cevapladı?Uyuyan Sincap
Üstün
Bence bi hastaneye gitmekten zarar gelmez. Krem yazarlar hızlı iyileşir en kötü. Belki sağlık ocağı da bakabilir.Kolumun bir kısmı yeşil olmuş ve dokununca ağrıyor. Bu damar ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir mi? Yoksa basit bir tahriş olabilir mi? 2-3 gün önce kapıda kaldığım için kolumla camdan kola ulaşmaya çalışmıştım, o kısmı biraz sürtmüş olabilirim. Ama daha önce hiç böyle olmamıştı.
Yüksek ihtimal et ve damar zedelendi ondan kaynaklı. Hastaneye gitmek en iyisi. Ama ben olsam buz koyardım oraya.Kolumun bir kısmı yeşil olmuş ve dokununca ağrıyor. Bu damar ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir mi? Yoksa basit bir tahriş olabilir mi? 2-3 gün önce kapıda kaldığım için kolumla camdan kola ulaşmaya çalışmıştım, o kısmı biraz sürtmüş olabilirim. Ama daha önce hiç böyle olmamıştı.
Yeşil dediğin morluksa bir şey olmaz bir iki haftaya düzelir ama gerçekten yeşilse zombiye dönüşüyor olabilirsin.Kolumun bir kısmı yeşil olmuş ve dokununca ağrıyor. Bu damar ile ilgili bir sorun olduğunu gösterebilir mi? Yoksa basit bir tahriş olabilir mi? 2-3 gün önce kapıda kaldığım için kolumla camdan kola ulaşmaya çalışmıştım, o kısmı biraz sürtmüş olabilirim. Ama daha önce hiç böyle olmamıştı.