Sevgili dostlar yazdıklarınızı gördüm ama ben kısaca sorununuzu çözeyim istedim.
Öncelikle ürünler arızalı değil. Bu ünlem işaretinin sebebi ürünün geliştirici moduna geçmiş olmasından dolayı kaynaklanmaktadır. Bu bir arıza değildir ve giderilebilir. Bunun sebebi ya çalışan kamerayı güncellerken güncellemenin yarıda kesilmesi veya kapatılması sonucu olur ( Üretici bunun uyarısını en son sürümü güncellerken yapıyor zaten ) ya da size gelen ürün direk geliştirici modunda gelmiştir ve ne yaparsanız yapın bilgisayarınıza taktığınızda USB Download Gadget sorununu gideremez ve ünlem işareti durumu olur.
Bunun için öncelikle 1.0.40 sürümü driverı yükleyerek ( kamerayı tanımasa da bu driverı yükleyebilirsiniz ) daha sonra
DFU Upgrade Tool ile son işlemle cihazı çalışır hale getirebilirsiniz. Sonrasında en son güncellemeyi de rahatlıkla yapabilirsiniz. Tüm detaylar linkte.
YouTube kanalıma (Kontrolsende) bir takibi çok görmezsiniz inşallah
herhangi bir videoya selam yazmanızda beni mutlu eder. ( hoş bu aralar sesli yayın yapamıyorum 8 aylık oğlumdan dolayı ama desteğinizi esirgemezsiniz )
Bırakın tartışmayı keyfinize bakın hepimiz kardeşiz.