Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim, örneğin birisi klavye ve mouse dahil sistem önerisi istiyor diyelim, konuyu açarken hem bilgisayar toplama, hem klavye ve mouse kategorilerini seçebilmeli.
Detaylar
Kim cevapladı?Bence gerek yok.
- Makaleler
- 7
Performansı çok ama çok fazla etkileyecektir, aklıma performansı etkilemeyeceği bir senaryo gelmiyor. Ek olarak her kategori kendine özel seçiliyor, alt kategoriler bu nedenle var.
iPhone 15 kategorisine açacağınız konuyu ancak iPhone kategorisinde de açabilirsiniz fakat buna hiç mi hiç gerek yok. Kategorilerin kendine özel oluşunu oldukça olumsuz etkileyecektir. Şahsen sıcak bakmıyorum hem performans konusunda hem de alt kategori durumundan ötürü. Yine de 1-2 gün farklı fikirlerin gelmesi adına öneriyi hemen reddetmeyeceğim ki farklı öneri varsa duyalım.
iPhone 15 kategorisine açacağınız konuyu ancak iPhone kategorisinde de açabilirsiniz fakat buna hiç mi hiç gerek yok. Kategorilerin kendine özel oluşunu oldukça olumsuz etkileyecektir. Şahsen sıcak bakmıyorum hem performans konusunda hem de alt kategori durumundan ötürü. Yine de 1-2 gün farklı fikirlerin gelmesi adına öneriyi hemen reddetmeyeceğim ki farklı öneri varsa duyalım.
- Makaleler
- 7
Performansı nasıl etkiliyor?
A
agg1401
Ziyaretçi
Bu özellik Woltlab'ın kendisinde var.
- Makaleler
- 7
Kategori içinde yer alacak konu sayısı artacak ve arama performansını çok büyük oranda etkileyecek.
- Makaleler
- 43
Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim, örneğin birisi klavye ve mouse dahil sistem önerisi istiyor diyelim...
Sadece bu verdiğiniz örnekten yola çıkarak, konunun "bilgisayar Toplama" kategorisi altında açılması yeterli olur.
Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim...
Saçma ve olmaması gereken bir şey. Eğer farklı soru veya sorunlarınız varsa, bunları ayrı ayrı konular açarak sormanız, yardım almanız gerekir. Bu konu ile ilgili 3. Kurala bakabilisiniz:
"3. Farklı sorularınızı var olan konu altına sormak yerine yeni bir konu açarak sorun."
"Ama bu kuralda var olan konu diyor
Öneri aşırı gereksiz geldi bana, eksiledim.
Mantıklı, artıladım. İlk seçilen Primary olarak belirlenir arama motorlarında öncelikli olarak listelenebilir.