Bu önerinin uygulanmasının hiçbir avantajını göremiyorum. Belirtirseniz iyi olur. Mevcut sistem bence gayet iyi işliyor. Yani konunun en kapsamlı kategoride açılması daha doğru gibi.

Mantıklı da işte, bu sefer anlık moderasyon panelini gören moderatörler:

Sad Family Time GIF by Lifetime

Performansı çok ama çok fazla etkileyecektir, aklıma performansı etkilemeyeceği bir senaryo gelmiyor. Ek olarak her kategori kendine özel seçiliyor, alt kategoriler bu nedenle var.

iPhone 15 kategorisine açacağınız konuyu ancak iPhone kategorisinde de açabilirsiniz fakat buna hiç mi hiç gerek yok. Kategorilerin kendine özel oluşunu oldukça olumsuz etkileyecektir. Şahsen sıcak bakmıyorum hem performans konusunda hem de alt kategori durumundan ötürü. Yine de 1-2 gün farklı fikirlerin gelmesi adına öneriyi hemen reddetmeyeceğim ki farklı öneri varsa duyalım.

Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim, örneğin birisi klavye ve mouse dahil sistem önerisi istiyor diyelim...

Sadece bu verdiğiniz örnekten yola çıkarak, konunun "bilgisayar Toplama" kategorisi altında açılması yeterli olur.

Bence konu açarken tek kategori değil de birden fazla kategori seçebilelim...

Saçma ve olmaması gereken bir şey. Eğer farklı soru veya sorunlarınız varsa, bunları ayrı ayrı konular açarak sormanız, yardım almanız gerekir. Bu konu ile ilgili 3. Kurala bakabilisiniz:

"3. Farklı sorularınızı var olan konu altına sormak yerine yeni bir konu açarak sorun."

"Ama bu kuralda var olan konu diyor🤓👆” diyecekler için söyleyeyim, mantık aynı çalışıyor. “Intel Arc serisi alınır mı?” başlığı altında “Peki RTX 3060 veya RX bilmem kaç alınır mı?” diye soru soramazsınız mesela.

Öneri aşırı gereksiz geldi bana, eksiledim.