Konu açarken moderatorler bazı şeyleri düzenleyebiliyor. Bunun için not ekleyebiliriz. Bence konu açma kısmında moderatöre not ekleme getirilebilir. Veya diğer sebeplerden dolayı da not ekleyebiliriz.
Bu önerinin uygulanabilirliği hakkında testler gerçekleştiriyoruz.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Mantıklı. Umarım yönetim hemen getirir. 
Not eklemek yerine en üste moderatörlere ne demek istiyorsan diyebilirsin aslında. En sonuna da "Bu mesajı okuyunca silersiniz." yazarsın.
En yakın zamanda yönetimimizden bekleriz o halde
- Makaleler
- 7
Notlar ne amaçla kullanılacak? Eğer bir metin iletilmesi gerekiliyorsa zaten kişiler "Moderatöre Not:" şeklinde notlarını iletiyor. Özel bir yer gelirse boş notlar ile konular dolacak ve konuları modere etme işlemi uzayacaktır mantıken.
SoldierBoyBabam
Üstün
Bunu yapıyorlar(bende yaptım) moderatör ne o notu siliyor ne de düzeltiyor.Not eklemek yerine en üste moderatörlere ne demek istiyorsan diyebilirsin aslında. En sonuna da "Bu mesajı okuyunca silersiniz." yazarsın.
Zaten konuyu açarken "Moderatöre not" diye yazışabilir, ki yazılıyor da. Konuyu onayladıklarında siliyorlar.Konu açarken moderatorler bazı şeyleri düzenleyebiliyor. Bunun için not ekleyebiliriz. Bence konu açma kısmında moderatöre not ekleme getirilebilir. Veya diğer sebeplerden dolayı da not ekleyebiliriz.
Benim konularımda genelde not okunuyor ve dediğim yapılıyordu. Gözlerinden kaçmıştır belki.Bunu yapıyorlar (ben de yaptım) moderatör ne o notu siliyor ne de düzeltiyor.