Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Burada anlatmak istediğim şu: Konuyu oluşturduğumuz anda, bu konunun türü yapay zekâ tarafından anlaşılsın ve ona göre otomatik olarak bir konu başlığı bulunup oraya kaydedilsin.

Yapılırsa güzel olabilir fakat bazı konular birbirine benzediği için yapay zekâ şaşırabilir.

Zor bir iş, bütün forum yapısını baştan ayarlamak bile gerebilir. Olsa güzel olur ancak olduğunda bunca çabaya değecek bir şey mi bilmiyorum. Zaten genel kullanıcı doğru yere konu açıyor ve modlar da görev başında. Getiri - götürü hesabı yapıldığında girişilmeyecek bir şey ama gene de artıladım.

Kategori belirlemek birkaç saniyemizi alan bir şey, ayrıca sürekli bu tür eklentiler eklemek formu ağırlaştırıyor. Bence gereksiz.

Bu olayın benzeri Letgo'da var. Otomatik olarak konu algılıyor. Dün bibloya oyuncak dediği an bitti benim için. Konuyu bulmakta sorun yaşıyorsanız arama kısmınıza konu başlığınızdan bir iki kelimeyi yazın. Sizden öncekiler bu konuyu hangi kategoride açmış görürsünüz.

Kolay değil, AI token maliyetleri ve geliştirme maliyetleri derken alır başını gider. Yapılırsa ve Xenforo Community'de satışa çıkarılırsa ayrı bir inovasyon olur tabiki.