Ömer_Yeter
Yetkin
Burada anlatmak istediğim şu: Konuyu oluşturduğumuz anda, bu konunun türü yapay zekâ tarafından anlaşılsın ve ona göre otomatik olarak bir konu başlığı bulunup oraya kaydedilsin.
Moderasyon ekibinin maliyetinden kat kat daha fazla olur diye düşünüyorum. Halizhazırda bunu zaten biz yapıyoruz.
Düzelt butonu vasıfsız olduğundan, kontrol sorumluluğu olduğunu düşünüyorum.Düzelt butonu her ne kadar yer alsa da yine de kullanicilar ve moderasyon ekibi bu butonu kullandiktan sonra mesajlari kontrol etme zorunlulugu tasiyorsa, yapay zeka temelli otomatik baslik sistemini de yine hem moderaayon ekibi hem kullanicilar kontrol etmek zorunda kalacaklarindan gereksiz bir eklenti olur gelse bile. Yapay zekanin hata payi vardir. Biz bile bazen bazi konulari hangi kategoriye acsak diye acaba diyoruz isin icinde oldugumuz halde, yapay zekayi dusunemiyorum.
Düzelt butonu her ne kadar yer alsa da yine de kullanicilar ve moderasyon ekibi bu butonu kullandiktan sonra mesajlari kontrol etme zorunlulugu tasiyorsa, yapay zeka temelli otomatik baslik sistemini de yine hem moderaayon ekibi hem kullanicilar kontrol etmek zorunda kalacaklarindan gereksiz bir eklenti olur gelse bile. Yapay zekanin hata payi vardir. Biz bile bazen bazi konulari hangi kategoriye acsak diye acaba diyoruz isin icinde oldugumuz halde, yapay zekayi dusunemiyorum.